NEPRISTOJNA PONUDA SAJTA ZA ODRASLE: Cicipasu i Badosi 100.000 dolara za 3 intimna snimka nedeljno!
Paula Badosa i Stefanos Cicipas, Foto: Printscreen/Instagram/stories/tsitsidosa

široko

NEPRISTOJNA PONUDA SAJTA ZA ODRASLE: Cicipasu i Badosi 100.000 dolara za 3 intimna snimka nedeljno!

Da bi im nadoknadili planiranu zaradu, a mnogo više doprineli sopstvenoj, sajt za odrasle "Moj klub" je dao zanimljivu ponudu Cicidosi

Objavljeno:

Stefanos Cicipas i Paula Badosa ne blistaju na profesionalnom planu otkako su se spojili na ličnom.

Toliko cvetaju i srećni su jedno s drugim da to naglašavaju na društvenim mrežama, ali i pri svakom kontaktu sa medijima, koje sada to više zanima nego njihovi rezultati na teniskim terenima.

A i Grk i Špankinja su izgleda izgubili fokus jer se nisu proslavili u singlu Vimbldona, a povukli su se iz miksa u kom je trebalo da prvi put igraju zajedno.

Stefanos Cicipas, Paula Badosa, Cicidosa
foto: Printscreen/Instagram/stories/tsitsidosa

Da bi im nadoknadili planiranu zaradu, a mnogo više doprineli sopstvenoj, sajt za odrasle "Moj klub" je dao zanimljivu ponudu "Cicidosi", kako su sebe nazvali Cicipas i Badosa.

- Navijači širom sveta su razočarani što ste se povukli iz miksa na Vimbldonu. Kako bismo vam nadoknadili izgubljenu zaradu i, što je još važnije, omogućili fanovima ekskluzivne snimke iza scene, mi vam nudimo 100.000 dolara za tri video snimka nedeljno na kojima bi sa našim članovima delili vaše zajedničke trenutka. Naša ponuda je za celu godinu - istakao je Majk Ford, potpredsednik ovog sajta.

U ime kompanije, Ford je objasnio neke detalje ponude.

- Mogli biste da fanovima ponudite posebne poglede na vašu romansu. Paula bi mogla da nam pruži detalje veoma romantičnih momenata sa Stefanosom. S obzirom na to da ste rano završili takmičenje, molim vas da iskoristite vreme da dobro razmislite o našoj ponudi.

Engleski tabloidi koji su preneli ovu Fordovu poruku, dodali su da je, s obzirom na to koliko njih dvoje zarađuju, "malo verovatno da će prihvatiti ovu ponudu".

Bonus video:

00:03

Jelena poželela sreću novaku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.