"GENIJALAN IGRAČ, KOMPLIKOVAN ČOVEK" Englez ne može da skapira Đokovića: "POGUBIO SE, a onda pusti SUZU ZA SINA..."
Novak Đoković, Foto: EPA/Isabel Infantes

pljuvač zbunjen

"GENIJALAN IGRAČ, KOMPLIKOVAN ČOVEK" Englez ne može da skapira Đokovića: "POGUBIO SE, a onda pusti SUZU ZA SINA..."

Morgan je svojevremeno čak vređao Novakovu majku Dijanu Đoković, a Novaka nazivao "varalicom i idiotom"

Objavljeno: 09:38h

Novak Đoković je u finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkarasa protiv sebe imao i veći deo publike, što je bilo očekivano i na šta se odavno navikao.

Ipak, bilo je i momenata kada je srpski teniser dobijao ovacije i kada se čulo skandiranje: "Nole, Nole".

Posebno topao aplauz i reakcije vimbldonske publike Đoković je dobio tokom intervjua na terenu i ceremonije odmah posle meča.

Tad je čak "omekšalo" srce i jednog od najvećih Novakovih pljuvača u prethodnim godinama, britanskog novinara i voditelja Pirsa Morgana koji je svojim uticajem doprineo da mnogi pogrešno doživljavaju grend slem rekordera.

Morgan je svojevremeno čak vređao Novakovu majku Dijanu Đoković, a Novaka nazivao "varalicom i idiotom". Sada je posebno uživao kada je Đoković propustio priliku da nadoknadi brejk zaostatka u petom setu, pa slomio reket o stub mreže.

- Novak Đoković se pogubio i nisam iznenađen - Alkaras mu je oteo krunu. Neverovatan meč. - napisao je uzbuđeni Pirs Morgan, ali tu nije bio kraj.

- Rodila se nova legenda Vimbldona. Kakav igrač, kakav meč. Čestitke, Karlose! - reagovao je Englez odmah po završetku meča, ali i kada je Đoković održao govor.

Retvitovao je Morgan deo njegovog govora pa zaključio:

- Imam veoma kontradiktorna osećanja o Novaku Đokoviću. Svaki put kada sam siguran da ga ne volim, bilo to zbog toga što razbija rekete ili zbog stavova o koronavirusu, održi govor poput ovoga ili pusti suzu za svog malog sina i opet se zagrejem za njega. Genijalan igrač, komplikovan čovek...

Možda ga Morgan shvati jednog dana.

Bonus video:

00:03

Jelena poželela sreću novaku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.