ĐOKOVIĆ JE PROTIV SINERA 2022. ODIGRAO JEDAN OD NAJBOLJIH POENA U KARIJERI: Okrenuo 0:2 pa raširio krila... (VIDEO)
"Leteći" Novak Đoković, Foto: Profimedia

nezaboravan trenutak

ĐOKOVIĆ JE PROTIV SINERA 2022. ODIGRAO JEDAN OD NAJBOLJIH POENA U KARIJERI: Okrenuo 0:2 pa raširio krila... (VIDEO)

Internet je ubrzo preplavljen snimcima poena i Novakove proslave koja je maštovitima bila izvor za desetine meme-ova

Objavljeno: 14:00h
Nedeljko Đukić

Novak Đoković bi u petak od 14.30 mogao da odigra najteži meč na dosadašnjem Vimbldonu, s obzirom da će mu rival biti Janik Siner koji ga je najviše namučio na istom mestu 2022. godine.

Njih dvojica su tad igrali pet setova, a svi su bili u šoku kada je tada 20-godišnji Italijan nemačkog porekla poveo sa 2:0 u setovima - 7:5, 6:2.

Međutim, kako on to ume i slično Rafaelu Nadalu u finalu AO 2022 protiv Danila Medvedeva, Novak je iznenada prebacio u veću brzinu i pregazio Sinera u naredna tri seta - 6:3, 6:2, 6:2.

Jedan poen se posebno prepričavao. U petom setu, Janik je servirao kod 4:2 za Novaka i 30:30. Odličnim servisom Italijan je izbacio Đokovića u stranu pa poslao lopticu u suprotnu, pritom izašavši na mrežu.

Međutim, Novak je čudesno stigao do loptice, proklizao napravivši špagu i odigrao dvoručni bekhend pre nego što se opružio na travi Centralnog terena.

Skraćena bekhend dijagonala je bila uspešna, loptica se spustila u polje pored zabezeknutog Sinera, a Đoković je ostao da leži sa raširenim rukama, u pozi aviona koju su komentatori odmah okarakterisali kao "leteći Novak", dok je vimbldonska publika poskakala i oduševljeno aplaudirala.

Internet je ubrzo preplavljen snimcima poena i ove proslave, koja je maštovitima bila izvor za desetine popularnih mimova ("meme").

Novak Đoković, Novak Đoković Meme, Leteći Novak, Novak Đoković avion
foto: Printscreen, Profimedia

Bonus video:

00:11

Novak Đoković se sprema za izlazak na teren

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.