ĐOKOVIĆU PRIJA NEPRIJATELJSKA PUBLIKA: Oni meni čine uslugu, što više navijaju protiv mene, meni je BOLJE!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

samo napred

ĐOKOVIĆU PRIJA NEPRIJATELJSKA PUBLIKA: Oni meni čine uslugu, što više navijaju protiv mene, meni je BOLJE!

Kod mene probude nešto što možda ne žele da vide - rekao je Đoković

Objavljeno:

Novak Đoković je po svemu sudeći bio nezadovoljan odnosom publike prema njemu tokom duela 2. kola Vimbldona u kom je sa 3:0 savladao Džordana Tompsona.

Srspki teniser se posle meča u holu Centralnog terena u emotivnom razgovoru sa suprugom Jelenom Đoković požalio "kako ga provociraju, ali ne znaju da mu to odgovara".

Na konferenciji za medije, Novak je potvrdio ovaj stav.

- Oni meni zapravo čine uslugu. Što više navijaju protiv mene, meni je bolje. Kod mene probude nešto što možda ne žele da vide - rekao je Đoković i dodao:

- Kao igrač želiš da imaš većinu publike na svojoj strani, ne želim da igram u ratobornoj atmosferi, ali to je većina mečeva u mojoj karijeri. To je sudbinski tako određeno i to je u redu, nekad mi je teže to da prihvatim, nekada ne razumem publiku i ponašanje, ali nekada imaju pravo. Neko odvažan pa dozvoli sebi nešto više da uradi na terenu, onda mora da očekuje moju reakciju. To se dešavalo u prošlosti i u većim turnirima svuda po svetu, to mi daje gorivo i dodatni motiv.

Novak Đoković, Vimbdon, Tenis
foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Novakov naredni rival biće bolji iz duela Tomas Ečeveri - Sten Vavrinka koji je u toku. Iskusni Švajcarac je dobio prvi set.

Bonus video:

01:16

NOVAK NOSIO MAJCU SA NEOBIČNIM NATPISOM?! U domu Đokovića veliko veselje povodom rođenja malog Aleksandra! RODITELJI PRESREĆNI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.