KIRJOS NEĆE DA SE IZVINI NADALU: "Tako sam i mislio!" (VIDEO)
Nik Kirjos i Novak Đoković, Foto: EPA/Kieran Galvin

jok

KIRJOS NEĆE DA SE IZVINI NADALU: "Tako sam i mislio!" (VIDEO)

Nik je odgovorio u svom stilu

Objavljeno: 09:31h

Nik Kirjos kao da je krenuo na program kontrole besa pa mu je jedan od 12 koraka da se izvini svima koje je nepromišljeno uvredio tokom svoje burne karijere.

Tako su to bar doživeli pojedini teniski fanovi nakon što je Australijanac odgovorio Stefanosu Cicipasu na jedno podsećanje na njihov okršaj sa prošlogodišnjeg Vimbldona, pun tenzija.

Grk je tada jednom prilikom uvredio Kirjosa na rasnoj osnovi, pa se izvinio i pravdao svojim teškim detinjstvom. Nik je izgleda stvarno bar donekle sazreo pošto mu to uopšte nije uzeo za zlo.

- Bila je to veoma žustra borba, a ponekad mi, teniseri, odemo na konferencije za medije a da nismo još ni "svarili" utiske s meča... Nas dvojica smo imali neke prilično lude bitke i znam da onako, duboko, u suštini, voliš moj stil tenisa. Skroz smo smo u redu nas dvojica, Cicipase - odgovorio mu je Kirjos na Tviteru.

Na to se nadovezala jedna korisnica Tvitera koja je podsetila Kirjosa da je na Vimbldonu 2019. pogodio lopticom Rafaela Nadala kad je Španac izašao na mrežu u jednom poenu.

- Kirjose?? Možeš li da se izviniš i Nadalu? Čoveku sa 22 grend slem titule. Novinar je tada pitao 'Da li si gađao Nadala', a Kirjos je odgovorio: 'Gađao sam ga, da. Hteo sam da ga pogodim pravo u grudi. Neću da se izvinjavam'.

Kirjos joj je odgovorio kratko i u svom stilu.

- Ne. Tako sam i mislio - napisao je Australijanac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.