NOVAK JE NAPUSTIO, OSTALA JE SAMA BEZ IČIJE POMOĆI: Porodica Jelene Đoković je podnela OGROMNU ŽRTVU
Novak i Jelena Đoković, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

otvorila dušu

NOVAK JE NAPUSTIO, OSTALA JE SAMA BEZ IČIJE POMOĆI: Porodica Jelene Đoković je podnela OGROMNU ŽRTVU

Malo poznati detalji iz života Đokovića

Objavljeno: 18:58h

Supruga Novaka Đokovića, Jelena ne krije da nije nimalo jednostavno biti u braku sa jednim od najboljih sportista sveta, a pogotovo je bilo teških trenutaka kada su Stefan i Tara bili mali.

Novak i Jelena su u braku već osam godina, a bilo je tu dosta izazova, prepreka i poteškoća koje su morali zajedno da prevaziđu.

Jednom prilikom je otkrila i da je njen otac dao otkaz kako bi joj pomogao.

Kao supruga profesionalnog sportiste više puta se selila i menjala mesto boravka, a često je i ostajala sama s decom, zbog čega joj kako je govorila, nije bilo nimalo lako.

Kada je shvatila da više ne može sve da postigne sama, u pomoć joj je pritekao njen otac, koji je, kako kaže "anđeo i melem za dušu", što joj je i dokazao jednim gestom.

- Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela previše profesionalno. Previše sam se unela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerka i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram da budem nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu - rekla je Jelena Đoković svojevremeno u jednoj emisiji na K1 televiziji.

(Espreso/K1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.