ALKARAS 'ZAPRETIO': Napada Đokovića njegovim oružjima!
Karlos Alkaras, Foto: EPA/Juanjo Martin

opa

ALKARAS 'ZAPRETIO': Napada Đokovića njegovim oružjima!

Zna Karlitos kakav ga ispit i igrač s druge strane očekuju, te da će mu biti potrebno i više od samog umeća igranja tenisa

Objavljeno:

Karlos Alkaras je jutro na dan meča protiv Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa ostavio "zanimljivu" poruku na svom zvaničnom profilu na Tviteru.

Španski teniser je prema kladionicama veliki favorit, jer je i ove sezone na šljaci bio prilično dominantan, kao i na samom grend slemu u Bulonjskoj šumi.

Ipak, sada će igrati protiv dvostrukog šampiona Frenč opena i zajedno sa Rafaelom Nadalom rekorderom sa ukupno 22 grend slema.

Zna Karlitos kakav ga ispit i igrač s druge strane očekuju, te da će mu biti potrebno i više od samog umeća igranja tenisa, pa je zato ostavio i poruku na Tviteru u vidu emotikona koja pokazuje mozak, srce i testise.

To je između ostalog i njegov životni moto koji mu je preneo deda i koji ima i istetoviran na levoj podlaktici u vidu tri slova C (na španskom "cabeza, corazon, cojones").

Ono što je takođe interesantno jeste da je on na neki način citirao upravo Đokovića. Podsećamo da je srpski teniser nakon osvajanja titule na Australijan openu ove godine tokom slavlja pokazao na glavu, srce i međunožje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.