TENISERKA I FUDBALERKA DOBILE BLIZNAKINJE: Nećete verovati koja IMENA su dale bebama! Pobedila RAK pa postala mama
Olga Garsija i Karla Suares Navaro, Foto: Instagram/@olga_garcia11

dve mame i dve ćerke

TENISERKA I FUDBALERKA DOBILE BLIZNAKINJE: Nećete verovati koja IMENA su dale bebama! Pobedila RAK pa postala mama

Izgleda da im je bilo bitno da su imena devojčica jednostavna, a slična...

Objavljeno: 07:55h

Usred Rolan Garosa, teniski svet je dobio vest da je bivša šesta teniserka sveta, Karla Suares Navaro, dobila dve bebe, i to devojčice bliznakinje.

Špankinja i njena partnerka Olga Garsija su u decembru objavile da je Karla trudna i očekuje bebu, ali im je sreća sada dvostruka. Izgleda da im je bilo bitno da su imena devojčica jednostavna, a slična...

- Pozdrav svima! Konačno, Noa i Ona su sa nama! Veoma smo srećni što smo četvoročlana porodica! Počinjemo novu avanturu punu sreće i ljubavi! - napisala je Suares Navaro na Tviteru, a Garsija na svom Instagramu.

Karla Suares Navaro (34) je karijeru završila 2021. iako je to planirala dve godine ranije. Ali, te 2019. joj je ustanovljena opasna Hodžkinova bolest, pa joj je tenis tad bio najmanje bitan.

Borac kakav je bila na terenu, Špankinja je uspela da izdrži radioterapiju i pobedi Hodžkinov limom, a onda se izborila za kraj karijere kakav je i planirala.

Iako su mnogi mislili da će to biti nemoguće, ona se oporavila dovoljno da može da igra tenis i vratila se uoči Rolan Garosa 2021, da bi potom učestvovala i na Olimpijskim igrama u Tokiju. Poslednji meč je odigrala na Bili Džin King kupu.

Potom se okrenula zasnivanju porodice sa svojom partnerkom Olgom, koja je inače fudbalerka i reprezentativka Španije.

Bonus video:

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.