NADAL SE JAVIO NA 37. ROĐENDAN: Otkrio kako je prošla OPERACIJA i kada očekuje POVRATAK na teren!
Rafael Nadal, Foto: Printscreen/Twitter/@TheTennisLetter

Rolan Garos

NADAL SE JAVIO NA 37. ROĐENDAN: Otkrio kako je prošla OPERACIJA i kada očekuje POVRATAK na teren!

Španac se nadao da hirurška intervencija neće biti neophodna, ali nikako nije uspevao u potpunosti da se oporavi pa je preskočio celu sezonu na šljaci

Objavljeno:

Rafael Nadal se oglasio sa prvim informacijama nakon operacije mišića psoasa, na kuku, zbog čije povrede je van terena još od Australijan opena.

Španac se nadao da hirurška intervencija neće biti neophodna, ali nikako nije uspevao u potpunosti da se oporavi pa je preskočio celu sezonu na šljaci, uključujući aktuelni Rolan Garos, turnir na kom je uvek favorit kad je fit jer ga je osvajao 14 puta - rekord grend slemova.

Rafa se javnosti i fanovima obratio dan posle operacije, na svoj 37. rođendan.

- Pozdrav svima. Kao što znate sinoć sam imao operaciju. Sve je prošlo dobro i artroskopija je bila na levoj tetivi psoasa što me je od januara držalo van konkurencije. Regulisana je i stara povreda labruma levog kuka, što će sigurno pomoći boljem oporavku tetive. Želim da se zahvalim doktorima na njihovom radu - napisao je Nadal u inicijalnim porukom, a onda otkrio kada se nada da će moći nazad na teren:

- Odmah ću započeti progresivnu funkcionalnu rehabilitaciju i normalan proces oporavka koji mi kažu da je 5 meseci, ako sve prođe kako treba. Još jednom vam hvala za svu podršku koju ste mi ukazali i koju mi pokazujete svaki dan. Danas takođe na moj rođendan. Ne na željenom ili sanjanom mestu, ali HVALA u svakom slučaju - objavio je Nadal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.