ROLAN GAROS SE OGLASIO: Evo šta Francuzi kažu o Đokovićevoj poruci za Kosovo i Metohiju!
Novak Đoković, Foto: EPA/Yoan Valat

SVE JE JASNO SADA

ROLAN GAROS SE OGLASIO: Evo šta Francuzi kažu o Đokovićevoj poruci za Kosovo i Metohiju!

Odmah nakon toga se pokrenula tema da li će srpski teniser biti kažnjen, a on sam je rekao da ne zna da li će se to desiti

Objavljeno: 20:18h

Organizatori Rolan Garosa oglasili su se dan nakon što je Novak Đoković poslao poruku podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Odmah nakon toga se pokrenula tema da li će srpski teniser biti kažnjen, a on sam je rekao da ne zna da li će se to desiti.

Ako je suditi prema saopštenju organizatora Otvorenog prvenstva Francuske - to se neće desiti.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

- S vremena na vreme, diskusija o događajima na međunarodnoj sceni postane deo zbivanja turnira, što je razumljivo.. Upravni odbor Grend Slem takmičenja redovno diskutuje o ovakvim pojavama – u kome su predstavljena sva četiri Grend Slem turnira sezone. Ista pravila važe za sva četiri Grend Slema. Glavni sudija turnira i Grend Slem supervizori čine sve da se ta pravila u potpunosti primenjuju. U vezi sa tim, odgovarajuće poruke su prosleđene stručnim timovima učesnika turnira na koje se neki od tih događaja odnose.

U međuvremenu, Đoković se sprema za meč drugog kola protiv Mađara Martona Fučoviča koji je na program u sredu na terenu "Filip Šatrije".

Bonus video:

00:53

Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.