ON TI JE POVALIO DEVOJKU, IDEMO! Kirjos opet proziva Vavrinku zbog lepe Hrvatice! (VIDEO)
Dona Vekić, Foto: donnavekic/Instagram

šok!

ON TI JE POVALIO DEVOJKU, IDEMO! Kirjos opet proziva Vavrinku zbog lepe Hrvatice! (VIDEO)

Australijanac podseća na skandal iz Montreala

Objavljeno:

Bura u svetu tenisa! Švajcarski teniser Sten Vavrinka i Australijanac Tanasi Kokinakis sastaće se u drugom kolu Rolan Garosa, a taj meč će privući dosta pažnje zbog sukoba koji su imali u prošlosti.

Na to je podsetio kontroverzni Australijanac Nik Kirjos.

Vavrinka je bio u vezi sa hrvatskom teniserkom Donom Vekić od 2015. do 2019.

Nekoliko meseci nakon što se saznalo da su zajedno, Vavrinki je Nik usred meča na mastersu u Monteralu rekao: "Stan, Kokinakis ti je je*ao devojku. Izvini što to moram da ti kažem."

Novčano je kažnjen zbog toga, ali istinu o tome niko nikada nije izneo. Nakon meča je rekao da ne zna zašto je to izjavio, ali nije ni potvrdio ni demantovao svoje navode.

Zbog celog haosa koji je tada napravio, Kirjos je uzbuđen i osam godina kasnije, pa je na svom Tviter profilu najavio meč i dao do znanja da će spremiti kokice za taj duel.

- Idemo, ovo je ono za šta živimo. Stan ne želi ovo da izgubi - poručio je Kirjos na Tviteru, verovatno aludirajući na to da je Donu izgubio.

Zanimljivo je da se Vavrinka i Kokinakis do sada nikada nisu sastali. Nakon skandala, Vavrinka se oglasio i poručio da je razočaran.

- Tako sam razočaran kada vidim da kolega, sportista, ima toliko nepoštovanja i to na način na koji nikada nisam mogao ni da zamislim. To što je rečeno - ja ne bih rekao ni mom najgorem neprijatelju. Spustiti se toliko nisko jer ne samo neprihvatljivo, nego i potpuno neshvatljivo. Ne postoji nikakav razlog za takvo ponašanje na terenu i van njega i nadam se da će čelni ljudi ovog sporta reagovati i zaštiti integritet tenisa koji smo teškom mukom izgrađivali - poručio je tada Vavrinka putem Tvitera.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.