NEOBIČNA SITUACIJA NA ROLAN GAROSU: Drugi međusobni okršaj na istom mestu u samo tri dana!
Pogled na kompleks Rolan Garosa, Foto: Emmanuel DUNAND / AFP / Profimedia

SUDBINA SE POIGRALA

NEOBIČNA SITUACIJA NA ROLAN GAROSU: Drugi međusobni okršaj na istom mestu u samo tri dana!

Dvojica tenisera najpre su igrali u kvalifikacijama za Grend slem u Parizu, a sada ih očekuje duel i u prvom kolu glavnog žreba

Objavljeno:

Uvodni deo Rolan Garosa doneo je vrlo neobičnu situaciju, čiji su glavni junaci francuski teniser Luka Puj i Austrijanac Jurij Rodionov.

Njih dvojica su se po prvi put međusobno sastali u kvalifikacijama za Grend slem u Parizu, a kao pobednik je izašao Puj koji je slavio sa 1:6, 7:6, 6:0.

Ipak, sudbina se malo poigrala sa njima pa im je ukrstila puteve i u prvom kolu Rolan Garosa, zahvaljujući spletu neverovatnih okolnosti.

Rolan Garos
foto: EPA/Yoan Valat

Rodionov je uprkos porazu u kvalifikacijama dospeo u glavni žreb i to kao “srećni gubitnik” koji je izvučen iz bubnja, a onda mu je žreb za prvo kolo dodelio upravo rivala koji ga je savladao u kvalifikacijama – Lukasa Puja.

Tako će dvojica tenisera u tri dana razmaka imati i drugi međusobni okršaj, nakon što se do sada nikada nisu sastali u karijeri.

Podsećamo, iz kvalifikacija je u glavni žreb dospeo i srpski teniser Hamad Međedović, koji će se u prvom kolu sastati sa Markosom Gironom.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.