ĐOKOVIĆ ILI ALKARAS? Novak će ponovo biti sam PROTIV SVIH!
Alkaras i Đoković, Foto: Profimedia

BLIŽI SE!

ĐOKOVIĆ ILI ALKARAS? Novak će ponovo biti sam PROTIV SVIH!

Svi bruje o Srbinu i Špancu

Objavljeno: 08:50h

Ovogodišnji Rolan Garos će proći bez 14-ostrukog osvajača Rafaela Nadala, a dva imena se spominju kao glavni favoriti!

Novak Đoković i Karlos Alkaras će juriti svako svoju istoriju u Parizu, a mnogi ne mogu da dočekaju njihov ponovni susret.

Bivši britanski teniser Tim Henman se raduje tome, a prednost u tom duelu bi dao mladom Špancu.

- To bi bio neverovatan meč za gledanje. Đokovićev standard je prilično visoko i očekujem da će davati sve više svakog novog dana takmičenja, ali svakako ne smatram da će mu biti lako. Njegova karijera u ovom momentu se svodi na Grend slemove, tempira formu samo za to. Zasigurno je jedan od favorita. Ipak, stavio bih Alkarasa ispred njega zbog toga što je igrao više u poslednje vreme i stvorio je prilično zapažene rezultate na šljaci ove godine - rekao je Henman.

Tim Henman
Tim Henmanfoto: Profimedia

On je onda naveo još nekoliko igrača za koje smatra da bi mogli da pomrse račune u Parizu, a iz svega je izostavio Danila Medvedeva koji je pre samo nekoliko dana postao šampion Rima.

- Iza Novaka i Karlosa su Kasper Rud, Stefanos Cicipas, a tu su i Holger Rune, Janik Siner i Andrej Rubljov koji je osvojio Monte Karlo. Sve su to sjajni šljakaši. Ipak, Alkaras i Đoković su dva jasna favorita - naglasio je Henman.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.