"NOVAČE, NEMA SMISLA..." Amerikanac je uvek bio uz Đokovića, ali sad ne!
Novak Đoković, Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

opa

"NOVAČE, NEMA SMISLA..." Amerikanac je uvek bio uz Đokovića, ali sad ne!

Upravo je bivši broj jedan svojevremeno optužio Đokovića da namerno predaje mečeve zbog navodnih povreda kada vidi da nema šanse da pobedi u njima, ali je po penzionisanju uvek aktivno branio Noleta

Objavljeno:

Bivši američki teniser Endi Rodik uglavnom je bio na strani Novaka Đokovića psolednjih godina, ali ne i kada je u pitanju inicdent tokom duela srpskog tenisera sa Kameronom Norijem.

Nori je za kraj jednog poena smečovao lopticu u noge Đokoviću, nakon što mu je Srbin okrenuo leđa odustavši od ovog poena.

Novak je i te kako zamerio Britancu na ovom potezu, istakavši da to nije fer-plej, ali Rodik opravdava potez Norija.

- Nori može da radi šta god hoće, Novaku se to može svideti ili ne. Operemo ruke i idemo dalje... Novak je pobedio i gotova stvar. Nema smisla da ostajemo ljuti posle svega - rekao je bviši broj jedan. - Kameron Nori nije prekršio niti jedno pravilo, očigledno je da je pokušao da uradi nešto kako bi okrenuo meč u svoju korist, pokušao je da promeni dinamiku i tok. Novak je previše iskusan da bi ga sve ovo poremetilo, video je to mnogo puta. Krivićete momka što je pokušao? Ne mora da vam se sviđa, ali je bar pokušavao - zaključio je Rodik.

Novak Đoković, Endi Rodik
foto: Profimedia

Upravo je Rodik svojevremeno optužio Đokovića da namerno predaje mečeve zbog navodnih povreda kada vidi da nema šanse da pobedi u njima, ali je po penzionisanju aktivno branio Noleta i tokom sage u Australiji i tvrdio da je Srbin najbolji teniser svih vremena.

Podsetimo, Đoković danas od 13 časova igra protiv Holgera Runea u četvrtfinalu mastersa u Rimu.

Bonus video:

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.