NOVAKA ČEKA NEZGODAN PROTIVNIK: Prava šteta što njegov meč nema priliku da gleda cela Srbija!
Novak Đoković, Foto: Matthieu Mirville/Dppi / Zuma Press / Profimedia

NASTAVLJA PUT KA TITULI

NOVAKA ČEKA NEZGODAN PROTIVNIK: Prava šteta što njegov meč nema priliku da gleda cela Srbija!

Italijan u Monte Karlu igra savršeno

Objavljeno: 17:44h

Novak Đoković ovog četvrtka nastavlja put ka tituli na prvom ovosezonskom takmičenju na šljaci na kojem učestvuje, Mastersu u Monte Karlu.

Novak Đoković će ovog četvrtka odigrati meč protiv Italijana Lorenca Muzetija, 21. tenisera sveta. Njih dvojica su se do sada sastajala tri puta i Srbin ima maksimalan učinak. Poslednji put su rekete ukrstili prošle godine na mastersu u Parizu kada je Nole slavio sa 6:0, 6:3.

1 / 3 Foto: EPA/Sebastien Nogier

Do sada su samo jednom odmeravali snage na šljaci, i tada je Museti morao da se povuče. Bilo je to 2021. na Rolan Garosu kada je Srbin u trenutku prekida vodio sa 6:7, 6:7, 6:1, 6:0, 4:0. Italijan u Monte Karlu igra savršeno. Čak tri seta zaredom je za sada dobio sa 6:0. Najpre je drugi set u prvom kolu protiv našeg Miomira Kecmanovića dobio sa 6:0, a potom je u drugom kolu dobio sunarodnika Luku Nardija sa 6:0, 6:0.

Direktan prenos meča je obezbeđen na TV Sport klub 1 i trebalo bi da počne oko 15 sati, odnosno po završetku mečeva Hurkač (Poljska) - Siner (Italija) i Đari (Čile) - Cicipas (Grčka). Ukoliko ne bude nikakvih iznenađenja, i Nole uspešno prođe ovu fazu takmičenja, u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu igraće protiv boljeg iz meča Hurkač - Siner.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.