PRELEPA RUSKINJA OPET U CRVENO-BELOM: Bodrila voljeni klub protiv Dinama, briga je za kritike! (FOTO/VIDEO)
Anastasija Potapova, Foto: Printscreen/YouTube/FC Spartak Moscow

stoji joj

PRELEPA RUSKINJA OPET U CRVENO-BELOM: Bodrila voljeni klub protiv Dinama, briga je za kritike! (FOTO/VIDEO)

Anastasija je izašla na centar terena, izvela početni udarac, a onda je dobila na poklon dres iz aktuelne sezone sa svojim imenom

Objavljeno: 12:58h

Ruska teniserka Anastasija Potapova je sredinom marta napadnuta od javnosti u SAD nakon što je na svoj meč na mastersu u Indijan Velsu izašla u dresu FK Spartak iz Moskve.

Zvanično se oglasila i WTA i izdala upozorenje mladoj Ruskinji koja je istakla da za Spartak navija od svoje 13. godine i da dres koji nosi nije nikakva politička izjava.

Potapova je prethodno i u Dubaiju izlazila na teren u crveno-belom dresu kluba koji je u bratskim odnosima sa Crvenom zvezdom, a sada je to ponovila bez obzira na upozerenje WTA, ali ne na teniskom terenu.

Ona je zbog pokazane ljubavi prema klubu dobila poziv od Spartaka da bude specijalna gošća na gradskom derbiju sa Dinamom (3:3). Pre početka utakmice, lepa Anastasija je izašla na centar terena "Otkritje arene" obučena u retro dres Spartaka, izvela početni udarac, a dobila je na poklon dres iz aktuelne sezone sa svojim imenom.

- Nije bilo kazne, to je bilo samo upozorenje. Ako se ovo ponovi, onda ili ne bih dobila bodove za turnir na kojem sam to uradila, ili bih bila kažnjena sa 5.000 dolara. Ne volim namerno da kršim nikakva pravila. Stoga, ovo se neće desiti drugi put. Poštujem mesto gde radim - rekla je Potapova o opomeni WTA.

Glavna zagovornica suspenzije za ruske i beloruske kolege, ne računajući ukrajinske tenisere i teniserke, jeste svetski broj jedan, Iga Švjontek.

Poljakinja je otvoreno kritikovala Potapovu zbog pojavljivanja na mečevima u dresu ruskog kluba, a Ruskinja je ovako odgovorila na njene prozivke.

- Svaka osoba ima pravo da bira, odlazak na meč u majici Spartaka bio je moj lični izbor. Ona me je osudila, ali me ne zanimaju njene pritužbe. Ako hoće da krivi mene za nešto, onda joj želim sreću. Ne obraćam pažnju na to.

Bonus video:

00:04

Đoković gleda Partizan u Monaku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.