ĐOKOVIĆ OVO NIJE ŽELEO DA ČUJE: Beker OTKRIO detalje saradnje sa Novakom, nije ga štedeo!
Đoković i Beker, Foto: EPA/Andy Rain

malo poznati detalji!

ĐOKOVIĆ OVO NIJE ŽELEO DA ČUJE: Beker OTKRIO detalje saradnje sa Novakom, nije ga štedeo!

Nemac se podsetio vremena kada je bio trener najboljeg tenisera sveta

Objavljeno: 18:58h

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker dao je nedavno jedan intervju u kom se dotakao saradnje sa najboljim teniserom sveta i otkrio malo poznate detalje.

Beker je bio Novakov trener od 2013. do 2016. godine, a na pitanje kako je do saradnje došlo Nemac je priznao:

- Novak me je zamolio da ga treniram. U to vreme imao je veliku krizu. Skliznuo je sa prvog mesta. Moj prvi odgovor je bio "zašto? Gde je problem?" Odgvoror je bio da je izgubio nekoliko Grend slem finala i da želi da čuje moje mišljenje, kao i da li bih mogao da ga upoznam - rekao je Beker i dodao:

Boris Beker
Boris Bekerfoto: EPA/Andy Rain

- Naravno, kada Novak želi da te upozna, ti nađeš vremena. Odleteo sam kod njega u Monte Karlo i sreli smo se. Ista pitanja postavio sam i njemu. Objasnio je šta radi pogrešno, a ja sam mu rekao da je jedna od stvari koje mora da poštuje kod mene jeste da će da čuje stvari koje nije želeo da čuje. Morate da budete iskreni.

Nastavio je Beker da govori o saradnji sa srpskim teniserom.

- Od njega sam naučio mnogo o tome kako se igrao tenis 2015. godine. Svlačionica je sveto mesto. Ponekad se meč odlučuje u svlačionici i tako smo morali da formiramo svoju moćnu grupu. Toliko se stvari u teniskom meču dešava, a koje nemaju veze sa forhendom ili servisom. Uspeo sam da ga naučim nekoliko stvari, pretpostavljam, kojima me je Džon mekinro naučio. I dopalo mu se.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.