Novakovi navijači ovu ženu napadaju zbog njegovih poraza: Nisam mu ja držala portiklu i hranila ga! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Ispovest maje volk

Novakovi navijači ovu ženu napadaju zbog njegovih poraza: Nisam mu ja držala portiklu i hranila ga! (FOTO)

Poznata voditeljka i profesorka sa Fakulteta dramskih umetnosti je u početku pripremala veganske obroke za porodicu Đokovići
Objavljeno:

Novak Đoković nema rezultate u poslednjih više od pola godine, na kakve nas je navikao i njegova igra je daleko od nekadašnje, a priče o njegovom padu se najčešće svode na promenu režima ishrane.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srpski teniser je postao potpuni vegan i mnogo stručnjaka, kao i ogroman broj njegovih navijača smatra da je to uzrok njegovih loših igara i rezultata, jer ne jede više meso.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Paparaci ispitivali Novaka o Šarapovoj, a on im sa kezom na licu odgovarao na pitanja! (VIDEO)

Interesantno je da je u početku za vegansku ishranu u porodici Đoković bila zadužena poznata TV voditeljka i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, Maja Volk, žena koja već decenijama živi veganskim načinom života.

Novaka čeka golgota u Indijan Velsu! U njegovom delu žreba Del Potro, Kirjos, Nadal i Federer! (FOTO)

Upravo zbog toga, ona se našla na meti brojnih kritika i napada fanova drugog igrača sveta, da je ona kriva za sve što mu se dešava, a to je ispričala u ispovesti za "Star".

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on

- Nisam ja bila Novakova kuvarica, nisam nikakav ugovor potpisala. Ja sam samo spremila hranu koju su oni uredno platili. Inače, smo u odličnim odnosima i sve je bilo na prijateljskoj osnovi. Oni sada imaju drugog kuvara - počela je priču Maja Volk koja nije želela da se zna da im ona sprema veganske obroke, ali su oni hteli da upute javnost.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.