POČELA MISIJA ROLAN GAROS: Novak ne mari za američke masterse, krenuo sa ŠLJAKANJEM i napadom na istoriju! (VIDEO)
Novak Đoković na svom terenu u Beogradu, Foto: Printscreen/Twitter/@NDjokofan

idemo!

POČELA MISIJA ROLAN GAROS: Novak ne mari za američke masterse, krenuo sa ŠLJAKANJEM i napadom na istoriju! (VIDEO)

Đoković se već bacio na posao i počeo da trenira na šljaci i to beogradskoj

Objavljeno: 16:43h

Centralni turniri u ovom delu tenisek sezone su mastersi u SAD. Posle uzbudljivog Indijan Velsa kog igrači zovu oi "peti grend slem", zahuktava se takmičenje u Majamiju gde je sav teniski krem koji nije sprečen povredama ili - zakonom o zabrani ulaska u SAD nedržavljanima nevakinisanim protiv koronavirusa.

Pošto spada u ove poslednje, Novak Đoković je morao i ove sezone da propusti ova dva velika turnira, ali ne gubi vreme i trudi se kao i uvek da izvuče nešto pozitivno.

To je u ovom slučaj učinjenica da je dobio više vremena da se spremi za apsolutno glavni cilj u ovom delu sezone: osvajanje Rolan Garosa. Iako je tamo viđena dominacija kakva nije nigde i nikad pre u svetu tenisa u vidu 14 titula Rafaela Nadala, Španac i dalje nije na 100% pa je Đoković u prednosti u odnosu na njega, a i sam je dokazao da može da slavi na Frenč openu koji je osvajao dva puta (2020. pobedivši Rafu usput).

Nole se zato već bacio na posao i počeo da trenira na šljaci i to beogradskoj.

Jedan navijač je snimio Đokovića kako na svojim terenima u Beogradu hvata začet za turnire u Monte Karlu, Banjaluci, Barseloni, Madridu, Rimu, a možda i još nekom - do odlaska u Pariz u drugoj polovini maja.

00:34

Novak Đoković slavi Novu godinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.