ŽIVOT BORISA BEKERA JE PRAVA SAPUNICA: Ljubavnica, vanbračno dete, zatvor - nije mogao da zadrži suze dok se kajao
Đoković i Beker, Foto: EPA/Julian Smith

buran život

ŽIVOT BORISA BEKERA JE PRAVA SAPUNICA: Ljubavnica, vanbračno dete, zatvor - nije mogao da zadrži suze dok se kajao

Uskoro izlazi priča o bivšem treneru Novaka Đokovića

Objavljeno: 09:58h

Legendarni nemački teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker je prošao pakao u zatvoru, a čitav njegov život koji je imao mnogo uspona i padova će biti ovekovečen u dokumentarcu koji izlazi 7. aprila.

Nemac je pušten iz zatvora prošlog decembra nakon što je odslužio osam meseci zatvorske kazne zbog utaje poreza. Nakon puštanja na slobodu, deportovan je iz Velike Britanije i vraćen u Nemačku da ponovo izgradi svoj život.

Dokumentarac o teškim danima proslavljenog tenisera objaviće "Epl" pod nazivom "Bum! Bum! Svet protiv Borisa Bekera". Trejler je objavljen u četvrtak i prikazuje legende tenisa kao što su Džon Mekinro, Bjorn Borg i Novak Đoković – kojeg je Boris Beker trenirao i Nemac je mnogo pričao o srpskom teniseru i njegovoj karijeri, kao i Novak o njemu.

Boris Beker
Boris Bekerfoto: Apple TV/Youtube

Ipak, najvažnije su reči Borisa Bekera i sve ono što je pričao o svom životu. O kontroverznim stvarima. Beker je u suzama govorio o svom vremenu provedenom u zatvoru i uz jecaje je rekao: - Tu sam dotakao svoje dno. Ali to nije kraj. Biće još jedno poglavlje te priče - rekao je Beker. On takođe govori o otkrivanju svog vanbračnog deteta nakon veze sa ruskom manekenkom Angelom Ermakovom 1999. Ta veza ga je koštala braka sa tadašnjom suprugom Barbarom. - Ušla je, imala je veliki kaput. Skinula je kaput i bila je trudna. Prosto ne možeš da veruješ. Nije moglo ništa da se ispravi, poziv za buđenje došao je kasno - objašnjava Beker i objašnjava kako su se upoznali: - Pogledala je pravo u mene, pogledom lovca koji je rekao: "Želim te"- priseća se Beker.

- Opet je došla, dvaput je prolazila pored šanka. I opet ovaj pogled. Malo kasnije otišla je od svog stola do toaleta. Pratio sam je. Pet minuta malog razgovora, a zatim odmah na najbliže moguće mesto i prešli smo na posao. Posle je otišla, ja sam popio još jedno pivo, platio i vratio se u hotel. Kako nije bilo vesti iz bolnice legao sam u krevet oko 2 sata ujutro. Ujutro sam otišao kod Barbare: bolovi su bili lažna uzbuna. Spakovali smo stvari i otišli ​​iz Engleske - rekao je Beker. Supruga ga je ostavila kada je saznala za vanbračno dete, a on je imao probleme u Nemačkoj jer prvenstveno zbog Barbare, koja se takođe pojavljuje u dokumentarcu. Ona je tamnoputa i rekla je da je u to vreme to u Nemačkoj bio veliki problem, što je ona bila tamnoputa, a on belac. Ako je suditi po trejleru biće ovo jedna izuzetno zanimljiva priča...

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.