ĐOKOVIĆ PRIZNAO AMERIKANCIMA: "Popi**eo sam zbog Federera i Nadala!"
Novak Đoković, Foto: EPA/Joel Carrett

iskrenije ne može

ĐOKOVIĆ PRIZNAO AMERIKANCIMA: "Popi**eo sam zbog Federera i Nadala!"

Novak i Rafa su nadmašili Rodžerovih 20 grend slem titula i trenutno su zajedno rekorderi u muškoj konkurenciji sa po 22

Objavljeno: 09:08h

Novak Đoković je zbog nevakcinisanog statusa morao da preskoči važne turnire u SAD, ali je bar uspeo ovim povodom da se oglasi tamošnjoj publici putem intervjua koji je dao za televiziju CNN.

Pričao je na ovu, ali i brojne druge teme.

Novinara je zanimalo kako se srpski teniser osećao kada je shvatio da igra u eri još dvojice fanstastičnih tenisera - Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Isprva sam popi**eo što sam deo te ere, ali onda sam shvatio da me njih dvojica čine jačim mentalno i fizički. Moja igra se popravila zbog mečeva koje sam imao protiv njih, pogotovo zbog velikih poraza - napomenuo je Nole.

Rodžer Federer, Rafael Nadal, Novak Đoković
foto: EPA/Andy Rain

Novak i Rafa su nadmašili Rodžerovih 20 grend slem titula i trenutno su zajedno rekorderi u muškoj konkurenciji sa po 22. Ipak, u ženskoj je to Margaret Kort sa 24, a računajući samo Open eru, Serena Vilijams koja je dugo pokušavala da stigne Australijanku, ali se prošle godine penzionisala.

- Ona nastavlja da inspiriše mene, ali i sve tenisere širom sveta. Zaista je ikona ovog sporta toliko godina - rekao je Đoković o Sereni.

00:40

Novak Đoković stigao u Visoko: Najbolji srpski teniser danas otvara teniski kompleks u blizini BOSANSKIH PIRAMIDA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.