DANJU ADVOKAT, NOĆU METALAC: Srbi će i za njega navijati na Evroviziji - ZBOG ĐOKOVIĆA!
Novak Đoković/Denijel Istrin, Foto: Retna/Avalon.red / Avalon / Profimedia, Profimedia

šou

DANJU ADVOKAT, NOĆU METALAC: Srbi će i za njega navijati na Evroviziji - ZBOG ĐOKOVIĆA!

Istrin je po zanimanju advokat i imigracioni zastupnik koji je bio direktno povezan sa slučajem Novaka Đokovića, a sada će nastupiti na Evroviziji

Objavljeno: 13:13h

Novak Đoković bi mogao zaigra na čelindžeru u Italiji, pošto ne može da nastupa na mastersima u SAD.

A sada je stigla i vest koja bi mogla da najboljeg tenisera sveta podseti na period kada je zbog nevakcinisanosti protiv koronavirusa prolazio kroz još teže muke od neigranja na velikom turniru.

Naime, na ovogodišnjoj Evroviziji koja će biti održana u Liverpulu (i na kojoj može da učestvuje i Australija) nastupiće izvesni Denijel Istrin.

Istrin je po zanimanju advokat i imigracioni zastupnik koji je direktno povezan sa slučajem Novaka Đokovića kada je početkom prošle godine vodio pravnu borbu sa vlastima u australijskoj državi Viktoriji, prenosi Telegraf.

Novak Đoković
foto: Juergen Hasenkopf / imago sportfotodienst / Profimedia

Dok je najbollji teniser sveta bio zatvoren u imigracionom hotelu, Istrin mu je pružao podršku i oglašavao se u javnosti povodom ovog slučaja.

On se tada oglasio za BBC i naveo da Novak ima slučaj u svojim rukama ali i otkrio da li će se Đoković naći pred sudom čime je sugerisao da je u kontaktu sa njegovim pravnim timom.

- Podnesak Đokovićevih advokata ima potporu i imaju dobre izglede na sudu, tj. da će sud pronaći ‘grešku u nadležnostima’ – to znači da je napravljena pravna greška, da je ništavna odluka o poništavanju vize, te da bi Đoković dobio nazad prvobitnu vizu - rekao je Istrin tada i naveo da se Novak neće naći pred sudom u ulozi svedoka što se i dogodilo.

Denijel će sa metal bendom 'Vojadžer' predstavljati Australiju na Evroviziji, a publici će se predstaviti pesmom "Promis" (Promise - obećanje). Nakon pobede pevač i advokat istakao je da je srećan što će imati priliku da se nastupa na evrovizijskoj sceni.

- Čast nam je, volimo ovo samopouzdanje koje imamo. Idemo da se zabavimo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.