TOMI HAS OTKRIO: Đoković mi je pisao... To je TUŽNO!
Novak Đoković, Foto: Graham Bensinger/Twitter

ne veruje

TOMI HAS OTKRIO: Đoković mi je pisao... To je TUŽNO!

Ne vidim poentu, veoma sam razočaran - kaže direktor turnira u Indijan Velsu

Objavljeno:

Masters u Indijan Velsu je počeo, ali njegovi organizatori i dalje ne mogu da prežale što među učesnicima nemaju prvog tenisera sveta.

Novak Đoković nije dobio izuzeće od pravila u zakonu da neamerički državljani koji nisu vakcinisani ne mogu da uđu u zemlju, pa je morao da se povuče iz žreba, a uskoro ga verovatno čeka ista odluka za masters u Majamiju.

Direktor turnira u Indijan Velsu, Tomi Has, iskazao je nezadovoljstvo zakonom koji je sprečio Đokovića da napadne šestu titulu u Kaliforniji, a koji će biti na snazi do 11. maja.

- Razočaravajuće. Mislim da je Amerika jedina zemlja koja još uvek ima ograničenja da ne možete da uđete u zemlju ako niste vakcinisani - rekao je bivši svetski broj dva. I to nije daleko od istine, iako zapravo još pet država primenjuje iste zakone kao i SAD.

Zatim je Nemac otkrio šta ga je posebno pogodilo.

- Drugi profesionalni sportisti širom sveta su takođe odlučili da se ne vakcinišu. Moramo da ostavimo to po strani i jednostavno ga pustimo da igra. Ne vidim poentu, veoma sam razočaran što nije ovde. Mnogi ljudi iz sveta tenisa i mi kao turnir smo pokušavali sve da Đoković igra ovde, ali uzalud. On je najbolji igrač na svetu. Mislim da je to tužno. Pisao mi je da bi voleo da bude ovde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.