ĐOKOVIĆU KLICALI KAO KRALJU: Evo gde je Novak izveo Jelenu za Dan žena! I Srđan i Dijana su bili sa njima (VIDEO)
Jesam šmeker na tatu: Jelena i Novak Đoković, Foto: Printscreen/Twitter/Kristina, Profimedia

masa podivljala

ĐOKOVIĆU KLICALI KAO KRALJU: Evo gde je Novak izveo Jelenu za Dan žena! I Srđan i Dijana su bili sa njima (VIDEO)

Kada su ga navijači videli na balkonu VIP lože počeli su da skandiraju "Nole, Nole"

Objavljeno: 08:25h

Novak Đoković je zbog nemogućnosti odlaska u SAD na turnir u Indijan Velsu, ostao u Beogradu gde čeka odluku za sledeći masters u ovoj državi, pa će u zavisnosti od toga znati da li će sezonu ipak nastaviti na šljaci.

Đokoviću, kao i svim nevakcinisanim nedržavljanima SAD-a nije dozvoljen ulazak u ovu državu sve do 11. maja kada će ovaj zakon zbog COVID-a prestati da važi. On je ipak tražio izuzeće, urgirali su i direktori turnira i istaknute ličnosti u SAD kojima je u interesu da prvi reket sveta igra kdo njih, ali povlastice za Srbina nije bilo kada je u pitanju Indijan Vels.

Novak Đoković
foto: EPA/YOSHUA ARIAS

Ipak, Novak je odvojeno izuzeće tražio za Majami open koji sledi odmah posle turnira u Kaliforniji, otkrio je njegov trener Goran Ivanišević.

U međuvremenu, Srbin je za Dan žena izveo suprugu Jelenu Đoković na koncert grupe "Crvena jabuka" u Beogradu, u MTS dvorani.

Kada su ga navijači videli na balkonu - počeli su da skandiraju "Nole, Nole".

Đokovići su porodično došli na koncert, pa su Novak i Jelena plesali u VIP loži, dok su kraj njih bili i Dijana i Srđan.

Interesantno, Novak i Jelena su i 14. februar (Dan zaljubljenih) proveli na koncertu, ali ta da Željka Samardžića Novom Sadu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.