ĐOKOVIĆ POSLE OSVETE: Odlučili su poen ili dva! Morao sam taktički bolje!
Foto: Reuters

spasio se poraza

ĐOKOVIĆ POSLE OSVETE: Odlučili su poen ili dva! Morao sam taktički bolje!

Srpski teniser ističe da je uvek zanimljivo igrati mečeve protiv Argentinca
Objavljeno: 11:28h

Veliku, veliku pobedu izvojevao je Novak Đoković u drugom kolu turnira u Akapulku, protiv velikog i jednog od najtežih rivala Huana Martina del Potra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srpski teniser je ponovo pokazao onu glad za pobedama, borbenost u trenucima kada gubi bez ikakvih nagoveštaja predaje i podsetio nas na svoje najbolje dana kada je žario i palio turnirima.

NOVAK JUNAČKI DOBIO DEL POTRA: 2:1 posle velike borbe u Akapulku!

foto: Reuters

Sigurno da je posle pobede i osvete Argentincu za poraz na Olimpijskim igrama, bio itekako zadovoljan kako je odigrao, ali pre svega zbog trijumfa.

- Bio sam na ivici poraza u trećem setu, servirao je posle brejka i imao prednost 4:3, ali ja sam tada bio koncentrisan samo da mu vraćam što više loptica, što je veoma teško, jer on odlično servira i ima snažan forhend. Odlučivali su jedan ili dva poena - rekao je Đoković posle meča uz pohvale protivniku, ali i kritički osvrt na svoju igru.

NOVAK JE BOG U AKAPULKU: Meksikanci luduju za Srbinom, a i on njih obožava! (FOTO) (VIDEO)

foto: Reuters

- Svake godine sa njim je neizvesno. Uvek je zanimljivo igrati protiv takvog tenisera. Nisam previše grešio, ali sam svestan činjenice da sam u nekim momentima morao taktički bolje da odigram. Kada on odigra bekhend i servira snažno kako ume, niko nije toliko brz da može da stigne te loptice. Pokušavao sam da predvidim te udarce i uspeo sam neke od njih da vratim u ključnim trenucima trećeg seta.

BONUS VIDEO: Individualni trening Nemanje Dangubića!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.