NOVAKU PREKIPELO, STAVIO JE TAČKU NA ONO ŠTO SVE ZANIMA: Dosta mi je toga!
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Twitter/@ReemAbulleil

neće da čuje

NOVAKU PREKIPELO, STAVIO JE TAČKU NA ONO ŠTO SVE ZANIMA: Dosta mi je toga!

Đoković se dotakao brojnih tema

Objavljeno: 15:10h

Samo nekoliko dana nakon što je održao dugu konferenciju pred novinarima u Beogradu, srpski teniser Novak Đoković dao je opširan intervju za "The National" u kom je još jednom pričao o mnogim temama.

Đoković je stigao u Dubai, gde će od ponedeljka učestvovati na turniru iz serije 500, gde je već saznao potencijalne rivale na žrebu.

Pričao je opet o rivalstvu sa Rafaelom Nadalom, "GOAT" trci, kao i onoj za grend slemove, ali se osvrnuo i na kritičare, koji su ga tokom Australijan opena kritikovali i prozivali da je lažirao povredu. Novak je otkrio da mu oni samo daju dodatno gorivo da bude još bolji i jači.

Novak Đoković
foto: EPA/JAMES ROSS

- Dosta mi je toga. Zaista nemam ni vremena, ni energije, ni volje da se bavim tuđim sudom ili da nekome nešto dokazujem. Već sam prihvatio činjenicu da će uvek postojati grupa ljudi kojoj se nećeš svideti, kojoj se neće dopasti ono što kažeš, kako to što radiš u tensu ili bilo šta u privatnom životu. Uvek će biti osuda. Ali od toga postaješ jači. Barem pokušavam da ojačam od toga, koristim to kao gorivo. Ne da im nešto dokažem, već da podstaknem sopstvenu želju da budem bolji i jači.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.