ALKARAS IZAZIVA ĐOKOVIĆA: "Boriću se za mesto broj jedan"!
Novak Đoković i Karlos Alkaras, Foto: EPA/Juanjo Martin

samouveren

ALKARAS IZAZIVA ĐOKOVIĆA: "Boriću se za mesto broj jedan"!

Ukoliko osvoji turnir u Rio de Žaneiru, mladi španski teniser će se izjednačiti po broju poena sa Novakom

Objavljeno: 13:10h

U velikom stilu se na teren vratio Karlos Alkaras. Mladi španski teniser koji je poslednja tri i po meseca bio povređen zbog čega ga nismo gledali ni na Australijan openu, osvojio je titulu u Buenos Ajresu.

Na putu do pehara pobedio je i dva srpska tenisera, Lasla Đerea i Dušana Lajovića, koji nisu uspeli da ga spreče da se primakne Novaku Đokoviću na vrhu ATP liste. Ističe Alkaras da je zbog toga veoma ponosan.

- Odlična je ovo nedelja bila za mene. Mislim da se od meča sa Lajovićem činilo da nisam ni pauzirao. Fizički sam se osećao veoma dobro, ali isto tako i igrački i mentalno - izjavio je Karlitos.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ako bude osvojio turnir u Rio de Žaneiru, gde je opet glavni favorit, mladi Alkaras će se izjednačiti po broju poena sa Novakom Đokovićem.

- Predamnom je lepa godina. Branim neke trofeje, nadam se i da ću uživati. Borim se za broj jedan sa Đokovićem i Cicipasom, oni su mi najbliži, ali to ne znači da nema drugih rivala. Veoma je široka paleta onih koji mogu da osvajaju slemove i da se bore za mesto broj jedan. Neću nikoga da izostavljam - poručio je Španac.

Odlučio se Karlitos i na tetovažu, pa je na koži sada ucrtan moto njegovog dede "glava, srce, m**a".

- Mislim da je baš tim redom, ali sva tri su važna. Moraš da imaš malo od svega da bi osvajao titule - rekao je Karlitos.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.