ŠPANAC GOVORIO O NOVAKU: Alkaras posebno pamti jedan TEŽAK Đokovićev poraz!
Novak Đoković i Karlos Alkaras, Foto: Profimedia

iznenađenje koje se ne zaboravlja

ŠPANAC GOVORIO O NOVAKU: Alkaras posebno pamti jedan TEŽAK Đokovićev poraz!

Momak iz Mursije odlično se seća kako je srpski teniser izgubio na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru

Objavljeno: 14:42h

Španski teniser Karlos Alkaras u Buenos Ajresu upitan je o Olimpijskim igrama, takmičenju na kojem će učestvovati naredne godine.

Momku iz Mursije to deluje kao lepo iskustvo, a naročito pamti one iz Rio de Žaneira 2016. godine. Alkarasu je u sećanju ostao i poraz Novaka Đokovića od Huana Martina del Potra već u prvom kolu.

- Pre svega sećam se Olimpijskih igara u Riju, gledanja Rafinih mečeva, ali i pobede Del Potra nad Đokovićem u prvom kolu. Sećam se da sam dosta mečeva sa tih Igara gledao. Osim toga, ne sećam se mnogo, ali Igre su svakako događaj na kojem zaista želim da učestvuje, želim da doživim to iskustvo. Olimpijske igre su nešto najbolje za igrača i državu - rekao je Alkaras.

Karlos Alkaras
foto: EPA / Georgios Kefalas

Alkaras u nedelju od 20.00 igra protiv Kamerona Norija finale u Buenos Ajresu.

- Finalu pristupam sa sledećom filozofijom: ona se ne igraju, ona se dobijaju. Imam to na umu. Moram da dam sve od sebe, ne mogu da dozvolim da me nervi sputaju, da mi ne dopuste da opustim ruku, uživam i budem svoj na terenu. Posebno na početku, ti trenuci su veoma važni. Morate da se oslobodite napetosti igranja finala i da uživate u njemu - dodao je španski teniser.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.