POZNATI BREND NIKADA NIJE HTEO DA SARAĐUJE SA NOVAKOM! Skandalozna izjava - može da bude najbolji ikada, ali...
Đoković, Nadal i Federer, Foto: EPA/Andy Rain

NEVEROVATNO!

POZNATI BREND NIKADA NIJE HTEO DA SARAĐUJE SA NOVAKOM! Skandalozna izjava - može da bude najbolji ikada, ali...

Jedan od napopularnijih brendova "zaobišao" najboljeg tenisera na svetu

Objavljeno: 16:32h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je zbog situacije sa koronavirusom i vakcinalnim statusom izgubio "poverenje" nekih sponzora, ali ga oni glavni nisu napustili.

Srbin svakako zarađuje milione od sponzorskih ugovora, ali ne misle svi da je pametno sarađivati sa Novakom.

Bivši direktor Najkija je govorio o tome kako ova kompanija nikada nije sarađivala sa Novakom Đokovićem, ali jeste sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Federer i Nadal
Federer i Nadalfoto: EPA/Andy Rain

Sada je bivši direktor ove, jedne od vodećih kompanija za sportsku opremu, Majkl Nakadžima, objasnio zašto nikada nije došlo do saradnje sa Noletom. - Novak Đoković bi mogao da bude najbolji teniser ikada, ali iznad njega se uvek nadvija neki crni oblak. Kao da ga on sam navlači - rekao je Nakadžima.

Potom je dodao:

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/JAMES ROSS

- On je pogodio linijskog sudiju na US Openu i bio je diskvalifikovan. Pretpostavimo da se to dešava u sportu. Ali kako se uvek dešava Novaku? Ili kontroverza oko vakcine i kovida-19 - zapitao se bivši direktor.

Đoković se na listi sportista koji su "najisplativiji na tržištu" na 46. mestu iza Serene Vilijams, Naomi Osake, Eme Radukanu, Rodžera Federera i Rafaela Nadala. - Brend uvek postavlja pitanje: da li želim da sarađujem sa nekim ko uvek ima kontroverze iza sebe? Da li želim da stojim iza sportiste čiji imidž škripi? - dodao je Nakadžima.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.