"KAO DA ME JE SAM BOG DOTAKAO!" Marjan Vajda OTKRIO priču o legendarnom Maradoni i Novaku, niko mu nije verovao
Vajda i Maradona, Foto: vajdamarian/Instagram

NEVEROVATNO!

"KAO DA ME JE SAM BOG DOTAKAO!" Marjan Vajda OTKRIO priču o legendarnom Maradoni i Novaku, niko mu nije verovao

Slovak se podsetio davne 2008.

Objavljeno: 21:00h

Bivši trener Novaka Đokovića, Marjan Vajda je trenutno u Buenos Ajresu, gde je dao intervju za Ole u kojem je opširno pričao o nekadašnjem učeniku, kao i o razlogu zbog kojeg su raskinuli saradnju.

Jedna od tema bio je i susret sa Dijegom Armandom Maradonom, kojeg je Vajda imao čast da upozna, a otkrio je i o čemu su pričali tada.

Vajda je posle Maradonine smrti na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je u dresu Argentine i pozira zagrljen sa možda i najvećim fudbalerom svih vremena.

- Obično ne objavljujem mnogo sadržaja na svoj Instagram, ali kada je Maradona umro, odlučio sam da postavim. Video sam ga i u Abu Dabiju, dok sam trenirao Novaka. Lepo smo se proveli i rekao mi je: "Treneru, imaćeš prvog tenisera sveta". Bilo je to 2008. godine, kada Nole još nije bio broj 1. I to je bila privilegija, osetio sam kao da me je Bog dotakao, bilo je neverovatno. To mi je najlepše sećanje na njega - rekao je Vajda, koji se prisetio i svog prvog dolaska u Buenos Ajres 1986. godine, gde je takođe tu bio Maradona i da je navijanje bilo sjajno, ali i da nije imao mnogo vremena da upozna grad osim nekih najvažnijih mesta.

- Bio sam davno u Buenos Ajresu 1986. godine, baš u ovom klubu. A onda smo došli da igramo Dejvis kup na ovom gitantskom stadionu. Sećam se da je tamo bio i Dijego. Bilo je mnoogo navijača i bili su veoma bučni. Bia je to veoma teška serija, igrali smo protiv Franka Skvilarija i Ernana Gumija. A št se grada tiče, naš posao nam ne dozvoljava da obiđemo mnogo, ali u slobodno vreme pokušavamo da izađemo, jedemo, prošetamo.

- Šetamo kroz Puerto Madero, to je istorijski grad. Za mene je posebno kada hodam, jer me podseća na moj prvi put. Nije se mnogo promenilo, ima nekih zgrada kojih se još sećam i kojih je bilo pre mnogo godina. Bilo je to u prošlom veku. U stvari, igrao sam tenis u 20. veku i uvek je dobar osećaj biti ovde, ljudi su opušteni i veoma kul. Volim to - nahvalio je Argentinu i Argentince Marjan Vajda.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.