NOVAK JE MAGNET ZA PUBLIKU: Još jedan bivši teniser želi da vidi Đokovića u Americi!
Novak Đoković, Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

stiže podrška sa svih strana

NOVAK JE MAGNET ZA PUBLIKU: Još jedan bivši teniser želi da vidi Đokovića u Americi!

Prakaš Armitraž smatra da bi bilo šteta da šampion Australijan opena ne igra u Kaliforniji i na Floridi

Objavljeno: 19:38h

Novak Đoković je prijavljen za Masters u Indijan Velsu, ali i dalje nema novih vesti po pitanju ukidanja mera za ulazak u SAD.

U međuvremenu, dok iščekuje eventualnu promenu okolnosti, Novak trenira, a u samoj Americi traju rasprave da li je u redu da najbolji teniser sveta ne može da igra iz administrativnih razloga.

Prakaš Armitraž, nekadašnji teniser, sada voditelj "Tenis Čenela", smatra da bi bilo šteta da šampion Australijan opena ne bude u Kaliforniji i na Floridi u martu.

1 / 5 Foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

- Ako izuzmemo to da je veliki teniser i to da sa njim ne mogu doći ni članovi porodice, sve postaje vrlo nezgodno. Ko je taj ko donosi odluku? Mnoge druge zemlje su podigle restrikcije i čini se da će one i ovde biti uklinite u maju - kaže Armitraž.

On je dodao da je Novak u svakom slučaju magnet za publiku i da bi bilo dobro da može da igra u SAD.

- Ako gledate samo sa čisto teniske perspektive, on se ustalio kao najbolji teniser sveta. Što se svih nas tiče, bilo bi veliko razočaranje da ga ne vidimo na ova dva velika događaja - zaključio je Armitraž.

Novak je prijavljen za turnir u Dubaiju koji počinje u poslednjoj nedelji ovog meseca, ali još nema indicija da li će se tamo stvarno i pojaviti s obzirom na činjenicu da je u Australiji vukao povredu zadnje lože.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.