FEDERER OTIŠAO U PENZIJU, A SADA JE I OVO DOŽIVEO: Zanosna cica bacila Švajcarca na kolena! (FOTO)
Federer i Ališa Leman, Foto: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia/Instagram/aliskalehman

šok!

FEDERER OTIŠAO U PENZIJU, A SADA JE I OVO DOŽIVEO: Zanosna cica bacila Švajcarca na kolena! (FOTO)

U ovo je malo ko verovao ako uzmemo u obzir popularnost teniskog šampiona

Objavljeno: 20:10h

Legendarni Švajcarac Rodžer Federer je nedavno otišao u penziju, a tako mu je opala i popularnost.

Naime, atraktivna fudbalerka Aston Vile Ališa Leman srušila Federera i postala je najpraćenija švajcarska sportistkinja na Instagramu.

Penzionisani 20-struki Grend slem šampion trenutno ima 11.2 miliona pratilaca, dok je Ališa u međuvremenu skočila na 11.3 - uz napomenu da je nekoliko njenih fotografija prešlo granicu od milion "lajkova."

Nema sumnje da su na njenu popularnost uticale "vruće" fotke koje deli na društvenim mrežama, ali i specifičan privatni život: Podsetimo, ona je svojevremeno ostavila devojku Ramonu Bahman kako bi bila sa fudbalerom Aston Vile Daglasom Luizom.

Međutim, i Luiz je postao prošlost s obzirom na to da je Ališa raskinula s njim zbog svađe koju su nedavno imali. A razlog te svađe je bila ta što je Lemanova objavila provokativan kalendar za 2023. godinu.

Stekla je status najprovokativnije fudbalerke sveta, a pre dve godine je šokirala javnost i jednom svojom izjavom kada je u pitanju ženski fudbal.

- Trebalo bi reći istinu. Ljudi koji dolaze na naše utakmice, ne dolaze zbog fudbala. Oni dolaze kako bi maštali o se**u sa nama, devojkama koje igramo. Ako gledamo muški fudbal, dosta devojaka ide na tribine. Međutim, ne da bi maštale o se**u sa fudbalerima, već da bi navijale za svoj klub.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.