TENISKA BOMBA JE SLABA NA ĐOKOVIĆA: Zbog te reakcije sam PLAKALA 10 minuta, pokazao im je ko je GAZDA!
Andrea Prisakarju, Foto: Instagram/prisacariusandreea

očarana

TENISKA BOMBA JE SLABA NA ĐOKOVIĆA: Zbog te reakcije sam PLAKALA 10 minuta, pokazao im je ko je GAZDA!

Andrea je gledala samo Novakove mečeve

Objavljeno:

Rumunska teniserka Andrea Prisakarju (22) ne spada u vrh "belog sporta", ali važi za jednu od najizazovnijih na WTA turu, zbog zanosne figure ali i ekscentričnog stila.

Tetovaže su Andrein zaštitini znak, ima ih čak 21, a u oči uvek najviše upadaju vuk i munje na rukama.

Prisakarju je posebno zanimljiva ljudima iz Srbije jer je već nekoliko puta javno istakla kako voli naš narod i naše sportiste. A posebno mesto u njenom srcu zauzima Novak Đoković.

1 / 3 Foto: instagram/iamprisacariuandreea

Srpski as je u nedelju po 10. put u karijeri osvojio Australijan open, a o tom podvigu svog omiljenog tenisera, Andrea je govorila za rumunski "GSP".

- Gledala sam AO, ali samo one mečeve na kojima je Đoković igrao. On je veoma snažan i čvrst lik, neverovatnog uma. Ne mogu da nađem reči da ga opišem. Lično, kad mi je teško, gledam njegove snimke na Jutjubu da mi bude bolje - rekla je Rumunka i dodala:

- Ono što mu se desilo prošle godine činilo mi se kao izganstvo iz našeg sveta, sporta. Nije bilo lako, samo on zna kroz šta je prošao. Mogu da zamislim samo. Ali da dođete ove godine, pobedite i pokažete ko je gazda... To je bilo senzacionalno! On takođe pokazuje kakav su emotivan uticaj na njega imali svi događaji.

Novak Đoković, Dijana Đoković, Marko Đoković, Goran Ivanišević
foto: MANAN VATSYAYANA / AFP / Profimedia

Andrea je priznala da je zaplakala kada je videla suze na Novakovom licu, posle meča.

- Ta reakcija na kraju me je rasplakala. Plakala sam glasno 10 minuta. Možete samo da zamislite koliko je uložio te godine kada nije ni igrao. Dođe, počne godinu onako pripremljen kao on... To je nešto što 0,1 odsto ljudi može da uradi, to je retkost.

Novak Đoković
foto: EPA/JOEL CARRETT

Veruje Prisakarju da će Novak na kraju imati više grend slem titula od Rafaela Nadala.

- Trenutno je izjednačen, ali će ga lako nadmašiti sa još tri, četiri ili pet GS. Ne znam u kakvoj će fizičkoj formi biti Rafa. Naravno, i on je veliki šampion. Divila sam se Špancu zbog odlučnosti i sirovog rada koji pokazuje svaki dan. Federer je imao talenat i eleganciju. Zatim dolazi Đoković koji je kombinacija njih dvojice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.