"NOVAK NIKADA NEĆE BITI VOLJEN KAO RODŽER I RAFA!" - Nadal naveo razloge za bolnu tvrdnju!
Novak Đoković, Foto: EPA/Fazry Ismail

uff...

"NOVAK NIKADA NEĆE BITI VOLJEN KAO RODŽER I RAFA!" - Nadal naveo razloge za bolnu tvrdnju!

Mislio je Novak sigurno na situaciju sa Rolan Garosa prošle godine, koji je Nadal odigrao pod injekcijama, sa umrtvljenim stopalom, i osvojio turnir na kom prvi put nije bio favorit, pobedivši usput Đokovića

Objavljeno:

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, a sada Feliksa Ože- Alijasima, imao je zanimljivo objašnjenje zašto postoji averzija određenog broja navijača prema Novaku Đokoviću, iako je jedan od najboljih u istoriji tenisa.

Srbin je u Australiji osvojio 22. grend slem titulu i po broju najvećih trofeja izjednačio se upravo sa Rafom Nadalom.

- Problem je što se Novak pojavio u vreme kada je već bilo uspostavljeno rivalstvo između Federera i Nadala. I ljudi su voleli njihove duele. On je bio novi klinac na ulici, koji je na neki način kvario zabavu. Takođe i njegovo ponašanje na terenu zna da bude problematično. To su razlozi zbog čega nikada neće biti voljen kao Rodžer ili Rafa - istakao je Nadal.

Novak Đoković, Toni Nadal
foto: Profimedia, AP/Daniel Reinhardt

Toni se osvrnuo i na Novakovu rečenicu “da kada su drugi igrači povređeni oni su žrtve, a kada sam ja u pitanju onda je foliranje”.

- Ne treba neka posebna pamet pa da se zaključi da se to 'drugi' odnosi na Rafaela, jer je on bio jedini povređeni igrač među kandidatima za titulu.

Mislio je Novak sigurno na situaciju sa Rolan Garosa prošle godine, koji je Nadal odigrao pod injekcijama, sa umrtvljenim stopalom, i osvojio turnir na kom prvi put nije bio favorit, pobedivši usput Đokovića.

Rafael Nadal, Rodžer Federer
foto: EPA/Andy Rain

Ipak Toni Nadal je istakao da ceni sva Novakova dostignuća.

- On je veliki šampion. Uvek smo imali dobar odnos nas dvojica - zaključio je Toni Nadal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.