"NEKOME TREBA MESEC DANA, JA PROBLEM REŠIM ZA 4 SATA"! Tretman tajanstvene doktorke Marijane ostavio Novaka na AO!
Dr Marijana Kovačević, Foto: Printscreen/ TV Prva

čudotvorka ili?

"NEKOME TREBA MESEC DANA, JA PROBLEM REŠIM ZA 4 SATA"! Tretman tajanstvene doktorke Marijane ostavio Novaka na AO!

U jednom momentu delovalo je da će Novak tako teško moći da "izgura" Ozi open do kraja, a onda se u celu priču uključila kontroverzna doktorka

Objavljeno: 13:19h

Marijana Kovačević postala je poznata kao doktorka koja pomaže najvećim zvezdama sporta da se brzo oporave i što pre vrate na teren.

Najnoviji na spisku osoba kojima je pomogla je, ni manje ni više, Novak Đoković. Doktorka Marijana se čak nalazi u Novakom boksu na polufinalnom meču sa Tomijem Polom.

Marijana Kovačević
foto: Printscreen/Eurosport

Ona je doputovala u Melburn kako bi pomogla Noletu da sanira povredu tetive leve noge koju je zadobio na turniru u Adelejdu.

U jednom momentu delovalo je da će Novak tako teško moći da "izgura" Ozi open do kraja, a onda se u celu priču uključila poznata doktorka.

Lista sportista koji su se lečili kod njega je dugačka... Od Dejana Stankovića, Endija Marija, Aleksisa Sančesa, Kristijana Ronalda i brojnih drugih. Po informacijama sa njenog zvaničnog sajta "zakrpila" je 114 fudbalera.

Novak Đoković
foto: Manan VATSYAYANA / AFP / Profimedia

- Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Pošto je mišić potpuno nov - nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića - rekla je ona u jednom razgovoru za TV Prva.

Posle ovog tretmana oporavak traje znatno kraće.

- Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja problem rešim za četiri sata - objasnila je Marijana.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.