TEŠKO JOJ PALA ELIMINACIJA: Suze mlade Amerikanke koje su obišle ceo svet! (VIDEO)
Koko Gof, Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

EMOCIJE

TEŠKO JOJ PALA ELIMINACIJA: Suze mlade Amerikanke koje su obišle ceo svet! (VIDEO)

Koko Gof je zaplakala kada su joj novinari postavili pitanje da objasni frustraciju

Objavljeno: 19:21h

Američkoj teniserki Koko Gof (18) teško je pala eliminacija sa Australijan Opena posle poraza od Letonke Jelene Ostapenko.

Koko Gof, koja je prošle godine igrala finale Rolan Garosa, bila je toliko razočarana posle poraza da je pred novinarima, ne mogavši da sakrije frustraciju, u jednom trenutku briznula u plač.

- Mislim da sam u svakom porazu koji sam do sada doživela imala kontrolu jer mislim da sam dobra igračica, ali danas je ona bila mnogo bolja - opisala je igru protiv Letonke sedma igračica sveta.

- Bilo je momenata u meču u kojima sam bila frustrirana jer obično umem da rešim problem, ali danas sam osećala da ne mogu ništa da uradim protiv nje. Bio je ovo jedan od onih dana kad me baš ništa nije išlo.

Gof je zaplakala kada su joj novinari postavili pitanje da objasni frustraciju.

- To je zato što sam stvarno radila naporno i zaista sam se osećala dobro kada sam došla ovde, mada i dalje osećam da mogu bolje. Ali kad igrate protiv igračice kao što je ona, i ona odigra gotovo savršeno, vi ne možete ništa da uradite. Tako da je to bilo malo frustrirajuće za mene.

Gof nastavlja takmičenje u Melburnu u dublu sa sunarodnicom Džesikom Pegulom. O tom nastupu je rekla da će joj sigurno pomoći da brže prebrodi eliminaciju u singlu koju je doživela.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.