NADAL ĆE SE NAŽALOST POVUĆI: Zverev zna kada Rafa završava svoju karijeru!
Zverev i Nadal, Foto: EPA/YOAN VALAT

da vidimo

NADAL ĆE SE NAŽALOST POVUĆI: Zverev zna kada Rafa završava svoju karijeru!

Rafa je na ovogodišnjem AO prvi nosilac

Objavljeno:

S obzirom na to da u poslednje vreme ima ozbiljnih problema sa povredama, španskog tenisera Rafaela Nadala sve češće pitaju da li će se možda uskoro penzionisati!

Pogotovo nakon što su Rodžer Federer i Serena Vilijams odlučili da kažu zbogom, mada Španac ne želi javno da priča o tome. Ukratko, smatra da nije vreme da se o tome govori.

S druge strane, Aleksander Zverev ne misli tako i pred početak Australijan opena Nemac je dao jednu smelu izjavu kada je u pitanju Rafina penzija.

- Rafael Nadal će se, nažalost, povući na Rolan Garosu. Ne želim mu to, ali mislim da će imati sjajan turnir, potencijalno ga osvojiti i onda reći zbogom - poručio je Zverev za "Eurosport."

Aleksandar Zverev, Rolan Garos, Tenis
foto: MARTIN DIVISEK/EPA

Rafa je na ovogodišnjem AO prvi nosilac s obzirom na to da nema Karlosa Alkaraza, dok je njegov susret sa Novakom Đokovićem projektovan tek u finalu. nadal trenuto ima jedan Grend slem više od Novaka, a nedavno je govorio i o toj GOAT trci.

- Ne dosađuju mi rasprave o najvećem. Moj stav prema tome se nije promenio sve ove godine. Na kraju će biti samo jedan najveći. Neće biti lako definisati ko je to jer svako ima svoje argumente. Uostalom, dvojica od nas trojice su još uvek aktivni teniseri. Meni je najbitnije da smo i Federer i Đoković i ja napravili puno više nego što smo sanjali i ispisali smo istoriju. Naravno da ja želim da budem najveći. Nije mi to opsesija, ali želim - kaže Nadal.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.