ŽESTOK NAPAD NA NOVAKA PRED AUSTRALIJAN OPEN: Dežurni kritičar UDARIO nikad jače! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: EPA/Matt Turner

opet on!

ŽESTOK NAPAD NA NOVAKA PRED AUSTRALIJAN OPEN: Dežurni kritičar UDARIO nikad jače! (FOTO)

Američki novinar kritikuje Đokovićevu organizaciju

Objavljeno: 18:17h

Čini se da je srpski teniser Novak Đoković na još većem udaru javnosti od kada je pokrenuo svoju organizaciju za pomoć slabije rangiranim teniserima i zastupanju njihovih interesa i stavova.

Asocijacija profesionalnih teniskih igrača (PTPA), čiji je osnivač Novak Đoković, imenovala je članove Izvršnog odbora, a dežurnom kritičaru Benu Rotenbergu se tu nešto nije dopalo.

Ben Rotenberg
Ben Rotenbergfoto: youtube/ATP Tour, Epa/Neil Hall

- U saopštenju PTPA se navodi da su u Izvršni odbor pored Đokovića druga teniserka sveta Uns Džabir iz Tunisa, Paula Badoza iz Španije, Amerikanka Betani Matek-Sands, Kineskinja Sajsaj Ženg, Poljak Hubert Hurkač, Amerikanac Džon Izner i Kanađanin Vašek Pospišil.

Ipak, Ben Rotenberg pronašao je nešto što mu se ne dopada. On je u prvi plan izbacio da PTPA nije učinila ništa od osnivanja, osim da je danas više teniserki zastupljeno na promotivnom posteru.

- PTPA je pokrenuta 2020. godine, od tada nije mnogo toga uspela da učini, osim da nastavi sa jačanjem organizacionih struktura. Primetno je da se obraća pažnja na imidž i da je više žena zastupljeno za razliku od fotografije iz 2020. godine - napisao je Rotenberg.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.