"NOVAK ĐOKOVIĆ JE I DALJE NAJJAČI" - Italijan rekao zašto!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ettore Ferrari

nema dilemu

"NOVAK ĐOKOVIĆ JE I DALJE NAJJAČI" - Italijan rekao zašto!

Srbin je u protekloj sezoni zbog poznatih okolnosti igrao na samo devet profi turnira i osvojio pet, uključujući Vimbldon i ATP finale

Objavljeno:

Simone Vanjoci, trener Janika Sinera, pridružio se mnogima koji smatraju da je Novak Đoković i dalje najbolji teniser sveta, iako je na ATP listi peti.

- Novak Đoković je i dalje najjači. Kada dobije priliku da igra, u većini slučajeva pobeđuje - rekao je Vanjoci za "Korijere delo Sport".

Sport, Tenis, Novak Đoković
foto: EPA/Alessandro DI Marco

Srbin je u protekloj sezoni zbog poznatih okolnosti igrao na samo devet profi turnira i osvojio pet, uključujući Vimbldon i ATP finale.

Vanjoci je komentarisao isvog pulena koji je na grend slemovima dobro namučio osvajače - na Vimbldonu izgubio 2-3 od Đokovića u četvrtfinalu a na Ju-Es openu istim rezultatom od Alkarasa, iako je imao meč loptu u najkasnije završenom duelu u Njujorku

Novak Đoković, Janik Siner
foto: EPA/Tolga Akmen

.

- Janik ima potencijal da osvoji grend slem, ali se šansa nije ukazala. Moraćemo da budemo spremni da iskoristimo priliku koja će nam se ukazati. Ključna reč je kontinuitet - dodao je Vanjoci i procenio još jednog Italijana:

- Od mladih igrača, sa druge strane, Museti mislim da može da napravi iskorak. Video sam da se poboljšao na brzim podlogama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.