NOVAK NASMEJAO SVE PRISUTNE! Đokovića pitali o zaradi, a on citirao Ibrahimovića! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Starsport©

oduševio izjavom!

NOVAK NASMEJAO SVE PRISUTNE! Đokovića pitali o zaradi, a on citirao Ibrahimovića! (VIDEO)

Srpski teniser je pobedom u Torinu zaradio neverovatnih 4,74 miliona dolara

Objavljeno: 15:47h

Novak Đoković pobedom na završnom turniru u Torinu zaradio je neverovatnih 4,74 miliona dolara.

Srpski teniser je na konferenciji dobio pitanje vezano za zaradu u dolarima, a zatim je kao iz topa imao spreman odgovor kojim je nasmejao sve prisutne u sali:

- Uopšte ne razmišljam o dolarima, samo o evrima i dinarima - rekao je Đoković, a potom i citirao svog velikog prijatelja Zlatana Ibrahimovića:

- Kada je Ibra igrao za LA Galaksi na pitanje zašto je odbio 100 miliona da pređe u drugi klub rekao je: - Novac nje važan, važno je puno novca a 100 miliona nije dovoljno! Bilo je prilično smešno, ali sve su to javne informacije - naglasio je srpskiteniser.

Đoković je u nastavku razgovora bio iskren pa je čak pomenuo rat i sankcije koje su pogodile našu zemlju u vreme kada je on odrastao.

- Naravno, ljudi vide koliko zarađujemo. Ono o čemu ne piše su svi porezi i ostali troškovi. Ali normalno je. Ne mogu sediti ovde i govoriti o novcu kao životnom problemu ili nečem sličnom. Imao sam puno sreće. To je posledica teniskih uspeha koje sam postigao sa svojom porodicom i timom. Verujem da je svaki moj euro zarađen znojem i suzama. Ništa ne uzimam zdravo za gotovo jer znam kako je to praznih džepova u peteočlanoj porodici, rat, sankcije. Ne zaboravimo odakle sam, u koje vreme sam odrastao. Jako dobro poznajem drugu stranu i pomaže mi da više cenim sve što zaradim - zaključio je Đoković.

Novak je rekorer po sumi zarađenoj od nagrada na turnirima i jedini je prešao iznos od 160 miliona dolara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.