"ĐOKOVIĆ NA BETONU? NEŠTO NAJTEŽE, ALI I ON JE SAMO ČOVEK"! Rud samouveren pred finale sa Novakom (FOTO)
Kasper Rud, Foto: EPA/Andre Pichette

ZAVRŠNI MASTERS U TORINU

"ĐOKOVIĆ NA BETONU? NEŠTO NAJTEŽE, ALI I ON JE SAMO ČOVEK"! Rud samouveren pred finale sa Novakom (FOTO)

Srbin je do sada pobedio Kaspera u sva tri dosadašnja duela

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković danas će od 19 časova igrati finale Završnog mastersa u Torinu protiv Norvežanina Kaspera Ruda.

Beograđanin je slavio u sva tri dosadašnja duela, a protivnik za trofej smatra da mu osim istorije, na ruku ide i podloga.

- Ne mogu da kažem da mi prvo padaju na pamet ti porazi. Naravno bilo bi sjajno za moju budućnost kada bih u njoj uspeo da pobedim u nekim od tih velikih finala. Znam da me u finalu protiv Novaka čeka veliki izazov. Igrati protiv jednog od najboljih tenisera u istoriji u finalu – i na tvrdoj podlozi je nešto najteže što možete iskusiti - rekao je Rud.

Kasper Rud
Kasper Rudfoto: EPA/Andy Rain

Mnogi su govorili da Norvežanin previše poštuje Đokovića i da je rezultiralo lošijim partijama u prethodnim mečevima protiv Novaka.

- On je teniser koji nema mnogo slabosti, ali i on je samo čovek. Imao je sjajnu godinu uprkos svemu što mu se isprečilo. Izgubio je od Runea pre dve nedelje, tako da nije kao da igra ova finala svaki dan svog života. Verujem da će i on osećati pritisak. Mnogo toga je na talonu. Kada govorimo o ATP listi, ispred sam njega, ali osećam se kao autsajder. Osvojio je ovaj turnir pet puta, a ja sam njegovu sjajnu igru gledao na televiziji - zaključio je Kasper.

Kasper Rud
Kasper Rudfoto: EPA/Martin Divisek

Ukoliko Srbin slavi u Torinu, osvojiće šesti Završni masters u karijeri i izjednačiće se sa Rodžerom Federerom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.