ĐOKOVIĆEV HEJTER NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Oglasio se Rotenberg: Pa, da li je moguće da je ovo rekao? (FOTO)
Rotenberg i Đoković, Foto: Profimedia, Printscreen

nije mu bilo dobro kad je čuo vesti

ĐOKOVIĆEV HEJTER NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Oglasio se Rotenberg: Pa, da li je moguće da je ovo rekao? (FOTO)

Amerikanac je naravno imao komentar na vest da ćemo Đokovića ponovo gledati na Australijan Openu

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će u januaru krenuti u pohod na 10. titulu na Australijan Openu, što mu je ove godine onemogućeno.

Sigurni smo da Novak želi da zaboravi na dešavanja iz Australije, a ovog jutra nije mogao da čuje bolje vesti.

Međutim, jasno je da će biti i onih koji su protiv odluke australijskih vlasti da mu ukinu zabranu ulaska koju mu je Vlada odredila nakon deportacije.

Naravno, ovo nije moglo da promakle najvećem Đokovićevom kritičaru koji se nedavno potrudio da ga optuži i za "doping".

Ben Rotenberg je pokušao da bude objektivan, posvetio je nekoliko objava ovoj vesti, ali očigledno je da nije oduševljen.

- Obećavajući izveštaji za Novaka Đokovića, iako još uvek nisu zvanično potvrđeni - iz Australije o tome da će mu verovatno biti dozvoljen povratak nakon što je deportovan ranije ove godine. I dobre vesti za sve nas, ako se potvrde, ovo će se ovoga puta rešiti mnogo unapred.

- …da svi stranci koji pristižu budu vakcinisani protiv Covid-19. Slična pravila i dalje na snazi u SAD i Kanadi sprečila su Đokovića da ove godine igra US Open i četiri ATP 1000 takmičenja. Đoković je 9k šampion #AusOpen. Tamo bi mogao da stigne Nadala po broju Grend slem titula.

- Većina Australijanaca podržala je Đokovićevu deportaciju još u januaru. Građani Melburna, posebno, nisu imali strpljenja za Đokovićev izuzetak od vakcine nakon što su izdržali neka od najdužih i najtežih pandemijskih izolacija na svetu - dodao je Rotenberg.

Da podsetimo, Đoković se trenutno takmiči na Završnom Mastersu gde je uspešno preprodio prvu prepreku u vidu Stefanosa Cicipasa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.