"BIO BI TO SAVRŠEN KRAJ, ŠLAG NA TORTU"! Đoković otvorio dušu (FOTO)
Novak Đoković, Foto: EPA/Yoan Valat

"ne osećam se mladim"

"BIO BI TO SAVRŠEN KRAJ, ŠLAG NA TORTU"! Đoković otvorio dušu (FOTO)

Mislim da sam u dobroj formi poslednjih meseci, osvojio sam većinu turnira koje sam igrao pre Torina, rekao je između ostalog Novak

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak od 21 čas počinje avanturu na Završnom mastersu u Torinu, a prvi protivnik je Stefanos Cicipas iz Grčke.

- Igrali smo u finalu u Astani, u polufinalu u Parizu. Posebno je meč u Bersiju bio neizvestan. Znam da me čeka težak okršaj. Znao sam da ću na startu igrati ili sa Nadalom ili sa Cicipasom, još pre žreba, to mi je prvi put posle mnogo godina da ću igrati sa prvim ili drugim nosiocem već na startu - rekao je Đoković.

Novak Đoković i Stefanos Cicipas
Novak Đoković i Stefanos Cicipasfoto: Profimedia

Osmi reket sveta govorio je kako treba da igra u italijanskom gradu.

- Ne osećam se mladim kao ostali momci, mnogo je prošlo od mog prvog učešća. Mislim da sam u dobroj formi poslednjih meseci, osvojio sam većinu turnira koje sam igrao pre Torina. Intenzitet će biti visok odmah od starta, moram od prvog meča da budem usredsređen kao da igram finale. U prvom, ali u svakom sledećem meču - istakao je Novak.

1 / 9 Foto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naš as je 2015. godine osvojio svoj poslednji, peti Završni masters.

- Bio bi to savršen kraj, šlag na torti, ali dug je put do toga. Moram da igram sa najboljima na svetu. Radujem se tome, imam iskustva u ovom formatu, nadam se da to može da mi posluži. Prošle sezone smo imali sjajnu posetu u Torinu, Italija je zemlja koja neguje kulturu sporta, a ja ću morati da budem na najvišem nivou od starta - zaključio je Srbin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.