SAMO SAM POMISLIO "O NE, MOJ BOŽE": Federer je izgubio epsko finale od Đokovića, a onda je usledio ŠOK!
Rodžer Federer, Foto: EPA/Andy Rain

nepoznati detalji!

SAMO SAM POMISLIO "O NE, MOJ BOŽE": Federer je izgubio epsko finale od Đokovića, a onda je usledio ŠOK!

Švajcarac odigrao najduže finale u istoriji Vimbldona, pa saznao nemile vesti

Objavljeno: 09:24h

Pre tri godine, dvadesetostruki šampion Rodžer Federer pretrpeo je jedan od najbrutalnijih poraza u svojoj slavnoj karijeri od Novaka Đokovića na Vimbldonu.

Švajcarac je izgubio dve meč lopte u porazu 7:6, 1:6, 7:6, 4:6, 13:12 posle epskih četiri sata i 57 minuta borbe i najdužeg finala Ol Ingland kluba u istoriji!

Federer je osvojio 14 poena više od Đokovića u uzbudljivom meču za titulu, napravio je četiri brejka više od branioca titule i izgubio dve meč lopte na servis pri rezultatu 8-7.

Federer i Đoković
Federer i Đokovićfoto: AP

Novak je imao čelične živce u sva tri taj brejka i podigao svoju 16. titulu.

Malo je poznato šta se desilo Švajcarcu posle ovog teškog poraza.

Rodžer je tu noć proveo u kamperu sa ostatkom svoje porodice! Njegovo četvoro dece je insistiralo da spavaju u njemu pre nego što su sledećeg dana krenuli kući. Veteran je posle pet sati borbe na terenu poželeo da prenoći u udobnijem krevetu, ali ga deca nisu puštala, a nije imao druge nego da ostane u kamperu.

Rodžer Federer
Rodžer Federerfoto: EPA/Andy Rain

- Deca su bila uzbuđena zbog našeg putovanja i želela su da spavaju u kamperu noć pre našeg odlaska. Samo sam pomislio: 'O, ne. Molim te nemoj! Hoću da idem u krevet!' Nema sumnje ko je dobio prednost. Čak ni posle istorijskog petosatnog krimi trilera, deca nisu imala milosti prema svom tati. Dakle, bilo nas je šestoro koji smo prenoćili u kamperu - rekao je Rodžer Federer.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.