NOVAK POKAZAO DA JE VELIKI ČOVEK: Đoković pružio podršku Simoni, iako ga je ona prozivala zbog vakcine!
Novak Đoković, Foto: EPA/Abir Sultan

veliki čovek

NOVAK POKAZAO DA JE VELIKI ČOVEK: Đoković pružio podršku Simoni, iako ga je ona prozivala zbog vakcine!

Mislim da ta takva situacija nije bila potrebna tenisu

Objavljeno:

Višestruka Grend slem šampionka Simona Halep u epicentru je teniskog skandala nakon što je objavljeno da je bila dopingovana tokom US Opena, a po tom pitanju oglasila se i PTPA, organizacija koja zastupa veliki broj igrača i predvođena je od strane Novaka Đokovića.

- PTPA je posvećen to da Simona Halep, kao i svi ostali teniseri, imaju fer suđenje tokom čitavog procesa. Borićemo se za njena prava i gledati da urgiramo na transparentnosti za sve ostale tenisere - piše u saopštenju organizacije.

Novak je u PTPA uspeo da privoli veliki broj igrača iz teniskog krema koji nisu bili zadovoljni radom ATP što se tiče zaštita interesa i prava, te zastupanja igrača.

E, sada, ovo bi bila samo korektnost organzicije koju Novak predvodi, ali se stiče jedan gorak utisak kada se seti da je upravo Halep bila ta koja je osuđivala Novaka što nije želeo da primi vakcinu, te striktno podržavala uredbe koje su mu zabranjivale da se takmiči.

Interesantno je da je Rumunka, upravo posle jednog neljudskog tretmana srpskog asa u Australiji, rekla veoma isključiv stav.

- Mislim da ta takva situacija nije bila potrebna tenisu. Ja nisam bila upućena u to, nisam se upuštala u tu situaciju, igrala sam na turniru, ali mi se nije sviđalo to uopšte. Vakcinisana sam i imam prednost i smatram da kada postoje pravila i kada ljudi koji su stručni kažu da mora tako, onda moraju da se poštuju pravila i ja ih slušam šta kažu - rekla je Halep.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.