NAJNOVIJE INFORMACIJE! Oglasio se ATP, tiču se Novaka Đokovića! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia

pravo niotkuda!

NAJNOVIJE INFORMACIJE! Oglasio se ATP, tiču se Novaka Đokovića! (FOTO)

Čelnici ATP doneli važnu odluku

Objavljeno: 21:50h

ATP i Teniska federacija Italije doneli su odluku da promene termine odigravanja mečeva poslednjeg dana ATP Tur finala.

Poslednji turnir sezone, na kojem učestvuje najuspešnijih osam tenisera iz ove sezone, počinje 13. i završava se 20. novembra, a srpski teniser Novak Đoković će ponovo uzeti učešće na prestižnom turniru.

Čelnici ATP su rešili da se pomeri termin mečeva finalnog dana takmičenja, 20. novembra, kada se igra za titule u dublu i singlu.

Tako je odlučeno da finale dubla počne u 16 časova po srednjeevropskom vremenu, dok će finale singla biti na programu u 19 časova umesto u 17, kako je prvobitno planirano.

- Promena je napravljena kako bi se izbeglo direktno sudaranje finala singla da utakmicom kojom se otvara Mundijal u Kataru, koja je zakatana za 17 časova istog dana. Promenjeni raspored će tako učiniti da imamo maksimalnu globalnu pokrivenost finalnog meča za navijače širom sveta. Raspored za prethodne dane takmičenja ostaje nepromenjen - stoji u zajedničkom saopštenju ATP i Teniske federacije Italije.

Inače, Mundijal u Kataru otvara utakmica između Ekvadora i domačina, reprezentacije Katara.

Da podsetimo, Đokoviću je uspelo da pet puta osvoji Završni turnir, a ove godine će pokušati da izjednači Federerov rekord koji ima jednu više.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.