BORIS BEKER NEPREPOZNATLJIV POSLE 6 MESECI ZATVORA! Đokovićev bivši trener samo "senka" od čoveka!
Boris Beker, Foto: EPA/Andy Rain

poznati detalji boravka u zatvoru

BORIS BEKER NEPREPOZNATLJIV POSLE 6 MESECI ZATVORA! Đokovićev bivši trener samo "senka" od čoveka!

Advokat otkrio u kakvom je stanju nekadašnji trener Novaka Đokovića

Objavljeno: 20:26h

Boris Beker, nekada prvi teniser sveta, već šest meseci služi zatvorsku kaznu u zatvorskoj jedinici Hanterkomb u Engleskoj.

Nemački teniser je proletos osuđen na kaznu zatvora na 30 meseci zbog dugovanja koja nije izmirio prema poveriocima, posle bankrota 2017.

Borisov advokat je u izjavi za magazin Bild otkrio u kakvom stanju je slavni teniser.

- Naš klijent Boris Beker se dobro drži s obzirom na okolnosti, prilagodio se na svakodnevni zatvorski život. Ostali detalji njegovog boravka u zatvoru su privatne prirode - izjavio je Oliver Mozer.

Boris Beker
Boris Bekerfoto: EPA/Andy Rain

Trostruki šampion Vimbldona i bivši trener Novaka Đokovića ima mnogućnost da nesmetano obavlja telefonske pozive iz zatvora, tako da je u stanju da normalno komunicira sa spoljnim svetom.

Mozer je takođe dodao da Beker ima posebnu ćeliju i da je veoma popularan među zatvorenicima, pošto vodi fitnes program za 45 osoba u koji je uključen i poseban tip joge i meditacije.

- Kao sportista, veoma je upoznat sa time šta znače pobede i porazi. Svoja životna iskustva deli sa kolegama iz zatvora - rekao je advokat dodavši da je Beker zahvaljujući tom režimu treninga u zatvoru do sada izgubio osam kilograma.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.