Đoković nije u Nišu samo zbog Dejvis kupa, već i da upozna nove drugare! (FOTO)
Foto: Promo

Nastavlja da stiče ortake

Đoković nije u Nišu samo zbog Dejvis kupa, već i da upozna nove drugare! (FOTO)

Srpski tenise je posetio Medoševac, gde je njegova fondacija doprinela značajnim sredstvima za obnou vrtića
Objavljeno:

Građani i najmlađi predstavnici Medoševca su se družili sa Novakom Đokovićem, prilikom njegove posete Osnovnoj školi „Milan Rakić“, u čijoj se staroj zgradi obavljaju radovi rekonstrukcije i adaptacije 250 kvadratnih metara za potrebe otvaranja vrtića za više od 100 mališana, uzrasta od tri do šest godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Novak Đoković fondacija će u narednih nekoliko meseci u ovaj projekat uložiti ukupno 10,7 miliona dinara.

Ne sećamo se da je neki teniser napravio ovako rizičan potez pred meč Dejvis kupa kao Đoković! (FOTO)

foto: Promo

Krajem 2016. godine Novak Đoković fondacija potpisala je ugovor o donaciji sa predstavnicima Grada Niša i Predškolskom ustanovom „Pčelica“ sa ciljem renoviranja prostorija postojeće škole za potrebe otvaranja modernog i kompletno opremljenog vrtića u Opštini Medoševac.

- Fondaciji i meni lično uvek je veliko zadovoljstvo da podržimo ovakve projekte koji polaze od inicijative građana. Svi zajedno želimo da stvorimo bezbednu i podsticajnu sredinu u kojoj deca mogu da se razvijaju i uče. Srećan sam što će više od 100 mališana dobiti svoje mesto za školovanje, druženje i igranje. Vrtić je mesto gde se stvaraju prva poznanstva, prve simpatije, prvi prijatelji, gde se postavljaju temelji za dalji razvoj i pamte prve uspomene. Sada će i deca iz Medoševca i okolnih mesta dobiti priliku da budu uključena u predškolski program, koji je vrlo važan za rani razvoj svakog deteta - izjavio je Novak Đoković, osnivač i predsednik fondacije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.