NAJJAČA PODRŠKA ZA ĐOKOVIĆA: Majk Tajson stao na Novakovu stranu, a imao je svašta da poruči Nadalu i Federeru!
Majk Tajson na Novakovoj strani, Foto: EPA

legenda

NAJJAČA PODRŠKA ZA ĐOKOVIĆA: Majk Tajson stao na Novakovu stranu, a imao je svašta da poruči Nadalu i Federeru!

Novak Đoković je moj favorit u ovom momentu

Objavljeno:

Legendarni bokser Majk Tajson poznat je i kao veliki ljubitelj tenisa još jednom je naglasio da u trci za najboljeg svih vremena između Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera lično preferira Srbina.

- Đoković, definitivno. I Federer. Ako pričamo o Đokoviću, sjajno je kako se oporavio od sih tih povreda tokom karijere. Znate, lično volim Novaka, ali sam i veliki fan Rodžera. Kada je igrao u prajmu, lebdeo je. Pametan je igrač i tu nema šta da se doda. Što se tiče Nadala, on je svuda po terenu. Sjajan teniser, ali njegov tenis nije merljiv sa onim koji igraju Đoković i Federer - kazao je Tajson.

Pre dva meseca, Tajson je takođe komentarisao dešavanja iz "belog" sporta, a tada je naglasio da je Novak taj koji će završiti kao najbolji u istoriji.

- Novak Đoković je moj favorit u ovom momentu. Ako je u dobrom stanju, zaista volim da ga gledam kako igra. On je moj favorit zato što se neverovatno oporavlja od povreda, a beležio je neverovatne pobede protiv Federera i Nadala. Pravi borac - kazao je tada Tajson.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.