ĐOKOVIĆ OSTAO BEZ VELIKE PODŠKE! Uvek je bio na Novakovoj strani, a sada ovo!
Đoković i Nadal, Foto: EPA/Andy Rain

otkud sad ovo?

ĐOKOVIĆ OSTAO BEZ VELIKE PODŠKE! Uvek je bio na Novakovoj strani, a sada ovo!

Teniski stručnjako dao svoje viđenje GOAT trke između Đokovića i Nadala

Objavljeno: 13:16h

Pošto se Švajcarac Rodžer Federer penzionisao sa osvojenih 20 Grend slem titula, sada nam ostaje trka između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala za titulu najboljeg tenisera sveta.

Nadal ih za sada ima 22, a Đoković jedan manje, a Patrik Muratoglu smatra da Španac ima veće izglede da stigne do cilj, čak to ni ne dovodi u pitanje. - Sada se događa jedna od najzanimljivijih stvari u istoriji naše igre – ta trka Nadala i Đokovića. U ovom trenutku karijere Novak ima jedan cilj - da osvoji što više Grend slem turnira u trci sa Rafom - kaže Muratoglu.

Patrik Muratoglu
Patrik Muratoglufoto: Profimedia

- Nema mnogo šanse, samo dve godišnje jer trenutno ne igra na Australijan openu i US openu. Dakle, da biste bili stvarno uspešni na velikim turnirima, morate da imate mečeve, morate da budete u ritmu i morate da pobeđujete. Novaku to nedostaje - navodi. Zbog toga je, smatra iskusni trener, Đoković odlučio da igra turnire u Tel Avivu i Astani. - Mislim da mu je teško, kao i da je to jedan od razloga zašto igra na turnirima nižeg ranga. Mora da održava ritam i ostane motivisan za pripreme za Australijan Open - ističe.

Novak Đokovići Rafael Nadal
Novak Đokovići Rafael Nadalfoto: Profimedia

Inače, Muratoglu je inače bio jako glasan u podršci Novaku, pa zbog toga ovo njegovo viđenje situacije čudi. Srpski teniser u subotu igra u polufinalni meč u Astani, na turniru iz serije 500, a protivnik mu je Danil Medvedev.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.